xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen gün Mark geldi Zuckerberg olan, bitane hosting almış bizden facebook icin sınırsız, abi yanıyom abi ölüyom, ne oldu Mark? dedim, abi site kasılıyor kullanıcılar kaçıyor, öldük bittik mahvolduk dedi. Dedim Mark, bu web hosting dediğin şey abartmak için değil, bak görüyosun yazıyor ne aldığın ne ettiğin, sen otobüs bileti alıyosun 50 kişi ile birlikte yolculuk etmek için, ama VIP Vito rahatlığı bekliyosun çok normal değil bu dedim.

İnanırmısınız çocuk gitti, sitesi için milyon dolarlar harcadı tek siteye binlerce sunuculuk verimerkezi inşaa etti.

Ne gerek vardı değil mi arkadaşlar? Oysa ki mevcut calistigi firmaya b*k atıp, başka firma arayışına girse, milyonlarca dolar cebinde kalacaktı.

Çok gerizekalı şu Mark vesselam.

Not: Hikayemizin olayı, kıssadan hisse.

TABİ ANLAYABİLECEK OLANA !

Perfect aslında "hosting" ürünlerini asansör ile kıyaslayanlar için alıntı şeklinde bu post ile cevap verilmeli en mantıklı cevap sabitlenmesi lazım bu hikayenin konu olarak.

Bu işlerde dili yanmamış webmaster geliyor yada kulaktan duyma bilgiler ile aylık 10,00TL ile yıllık 10,000,000TL kazanma hevesi ile başlıyorlar bu işe

Sonra ben bu paketi alsam kaç kişi kaldırır sanırım asonsör şirketi kurmalıyım

Vesselam