Sanki forumda herkes zenginde "biz yokluk çektik paranın kıymetini biliriz" diyorsunuz, hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz, hepimiz aynı hayatları yaşadık neredeyse,
ayda 100 150 lira kazanmak için sabahlara kadar siteleriyle uğraşan insanlar var burada
Burada yazılan bazı şeyleri gördükçe gerçekten şaşırıyorum, adamın parasını varmışta vermiyormuşda bakamayacağı cocuga bakmasında bilmemne. sanki çocuk arabanın altına c4 koymuş havaya uçmuş araba, çizmiş arabayı bilmeden çocukluk işte.
400 lira sizin için önemli para, bu forumdaki herkes için öyle, bende burada sana kendi hayatımı anlatsam satırlarlar paragraflar sürer,
Para kazanılıp kaybedilir sizin bu düşünce yapınız maalesef utanç verici.
Haklısınız sinirlenmekle, bende olsam çıldırırım yepyeni güzel aracım bu hale gelse, ama düşünce yapınıza, yaptığınız yorumlara yorum bile yapamıyorum.
Ben böyle bi düşünce yapısına sahip olsam ve çevremdeki yakın insanlara anlatsam bana "kendine gel nasıl bir insansın" derdi bana yanımdakiler, ama size bunu diyecek birileri yok galiba.
Bunun dinle, helal ile haram ile alakası yok, inanın haram para kazananda paraya değer verir, para arttıkça paraya karşı kaybetme korkusu yaşar insanlar .
Herşey de bir hayır vardır, belki o arabayı çizmeseydi siz arabayı servise götürmek yerine başka bir yere giderken büyük bir kaza yapacaktınız ? Yok ne alakası var dimi ?
Allah insanın çoluğunun, çocuğunun, eşinin, ailesinin başına birşey vermesin, sağlığından etmesin, 400 lira ne ya.
Eden bulur, belki haksız yere cebinden çıkıcak 400 lira yeri gelicek sana 5 bin lira olarak gelecek, olaylara başka açılardan bakmak gerek.