Çoğu arkadaş tutturmuş bir rehbere geç giriyor , çerçevesi kötü , kamerası şöyle busu böyle .. arkadaş biz farklı bir telefon mu kullanıyoruz acaba , bunlardan haberimiz yok ? arkadaşın burada açtığı konu note 4 ve iphone , bu güne kadar ki kullanılan samsung modelleri ile kıyaslamayın 4 serisini , note 3 ile arasında bile dünya fark var. Yeni tasarım , yeni nesil işlemci , çok dayanıklı kasa ki burayı iyi dinleyin ;
samsung note 4 almak için samsung bayisine girdiğimde ilk söylediğim laf , kasası yine soyulacak mı sorusu oldu , hiç abartısız görevli telefonu alıp kasayı demo standına vurmaya başladı , abartmıyorum 8-9 kere sertçe indirdi telefonu masaya.. tek çizik yok , bırak eğimi bükümü ..
Ha ufak bir not , eğer note 4 düşünüyor iseniz , aklınız sakın note 4 edge ye takılmasın , ben o hatayı yaptım mesela.. edge ekranı tasarım olarak çok hoş kabul ama , note 4 Exynos 8 çekirdek yeni nesil işlemci kullanırken , note 4 edge 4 çekirdek Snapdragon 805 kullanıyor. Bir anlamda sırf eğik ekran tasarım için 400 küsür fazla para verirsiniz.
Telefonu düşürmediğim halde soyuldu zamanla

note 4 aynıdır demiyorum
Zaten gayet güzel hoş telefon samsung bu sefer olmuş gibi sadece plus ile arasında kaldım kullanıcı yorumlarını merak ettim

teşekkürler yorumunuz için