SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nezih bir konuşma isteyen insan , elinde hiç bir kanıt olmadan karşısındakini *********** olarak suçluyor , kul hakkına giriyor. İroni...

Sidik yarışına girerdim seninle , ilk mesajından beri isteğin bu belli ki ama bunun için hem zaman çok geç , hemde 12 yaşında cümlelerini "bak bu üççç" , "bu ikii" diye kuran bir çocukla uğraşacak değilim...

Akşam akşam çoluk çocuk yüzünden sinirim zıpladı yine

Neyse , moderatör arkadaşlar konuyu kilitleyebilir elimde ki bakiye bitti , haliyle satışta bitti.

Seviyeyi her mesajınla daha Aşağıya çekmekte olduğunu bu Mesajları okuyan herkes rahatlıkla anlayabilir.. O Yazılan sıralamalar senin üslubuna uygun, oturduğu yerden mantıklı mantıksız deyip, 10 TL lik kod deyip işlem hacmimi bordo klavyeli olarak tespit edene, benim biirr ikii üçç diyerek anlatmam bile bayağı düzeyli konuşmaya girer.Senin düzeyinde konuşma ile devam edelim

Halüsinasyon da Başlamış, mesajlarımda kimseye *********** demedim, he istersem diyebilirim, kanıtım varsa sunarım yoksa ceza alırım ama yazmadığım birşeyi okumak ayrı bir yetenek,

O Dediğin çirkin cümleleri eline ağzına iade ediyorum , bu biirr

Yazarken cevap veremeyeceğin, insanları rencide edebilecek Düşünceleri yazıları yazmadan önce düşünmelisin bu ikiii

Düşünmezsen ne olur, senin gibi konuşmanı kelimeleri seviyesiz düzeye indiremeden cevap veremezsin çünkü tıkanır zorlanırsın, aklın sıra o terbiyesiz kelimeleri kullanarak cevap verdiğini zannedersin bu üççç

Bire ikiye üçe takılma saba yukarıda verdiğim ciro işlem hacmi olaylarına takıl bu da dörttt

Konu kilit olabilir tabii ki. Bu konunun en uygun olacağı şey gerçekten kilit bu da beşş