Senin adın dolandırıcılığa karışmadıysa, ben yada benim gibi senden daha kısa sürede daha fazla ticaret puanı alan ve yüzlerce değil binlerce işlemi olan ve adı dolandırıcılığa karışmamış insanların da olduğunu bil, bu bir.
İkincisi madem bu şekilde işlem yapıyorsun (forumda itrade ile ilgili kim önce ödeme yapar ile ilgili kurala uymuyorsun) ki yapabilirsin hakkındır, o halde ilanına senden daha az trade li yorum yazanlara da "senden şu kadar fazla itrade im var" vs.. Şeklinde cevap veremezsin, en fazla "her halükarda işlemi önce para alarak yapacağım" vs tarzında yazmak durumundasın, aksi takdirde ben ve benim gibi arkadaşlar sana derki, buyur senden fazla işlemim var Hakkımda bir dolandırıcılık yok der ve bir cevap bekler.
Son olarak ise burada nasıl senden az itradelilere "ben her halükarda önce para alarak işlem yapıyorum" Yazmayıp, " sizden daha fazla itrade im var" Yazabiliyorsan, sayfana Ilanın üzerine Teklif veren Ben yada Benim gibi "işlem yapmayacak dahil olsan" hem etik, hem forum adabı hem de ilanını saymış yazı yazmış insanlara, Olumlu yada Olumsuz geri dönmen Şarttır.
Iyi günler
Daha kısa sürede daha fazla puan almanın bir önemi yok , önemli olan neler yaparak aldığın , tutup 10 liralık bilet satıp sonra benim senden daha fazla işlemim var demenin bir mantığı yok. Yaptığın işe lafım yok ama gelip burada yok ben senden daha önce bu puanı topladım vs gibi lafların mantıksız. Benim 6 yıldır stabilite , çeşitlilik içeren bir profilim varken , senin iki günlük sadece bilet satışı içeren bir üyeliğin önemsiz...
İkinci olarak , mesajda zaten yazdığım şey her halükarda işlemden önce parayı alacağımdı.
Alıntı
"Önce ödeme alır sonrasında yüklemeyi yaparım , ticaret geçmişim sizinkilerden daha yüksek zaten..."
Zaten sizinkilerden daha yüksek yazmamın sebebi , 3 ticaret yapmış ve bunlardan birisi olumsuz olarak sonuçlanmış birisinin böyle bir teklifinin mantıklı olmadığını belirtmek için yazmıştım.
Dediğim gibi zaten önce ödeme alacağımı yazdım ve devamında da farklı bir yöntem bulduğumu ve sadece yardımcı olmak için hala satış yapabileceğimi de yazdım.
Alıntı
"Hesabımda ki bakiyeleri kendime çekip , misli hesabıma atıp yine nakide çevirebildiğimi keşfettim , günlük 50 lira limitli olarak. Daha karlı bir şekilde çevriliyor bu yöntemle ama almak isteyen arkadaş varsa yine de yardımcı olayım..."
Daha karlı bir şekilde çevirme yolunu bulmuşken hala yardım etmek için satışı devam ettirirken , tüm bunlara rağmen hala kontörü gönder alayım vs gibi yorum yapanlara tutup cevap vermek pek akıl karı değil.