Neymiş maksat söyle bakalım ? 6 yıldır bu forumdayım , yüzlerce kişiyle ticaret yaptım , bu zamana kadar adım ne dolandırıcılığa karışmıştır ne de başka bir şeye. Konuda da mesaj olarak yazdım , ilk önce ücreti alır sonrasında kontörü gönderirim diye , ısrarla hala yok önce kontörü gönder diye yazanlara tabii ki cevap vermeyeceğim.
@hacksfather
kendi mesajından bir sonraki mesaja bakarsan konuya yazdığımı görürsün zaten.
Senin adın dolandırıcılığa karışmadıysa, ben yada benim gibi senden daha kısa sürede daha fazla ticaret puanı alan ve yüzlerce değil binlerce işlemi olan ve adı dolandırıcılığa karışmamış insanların da olduğunu bil, bu bir.
İkincisi madem bu şekilde işlem yapıyorsun (forumda itrade ile ilgili kim önce ödeme yapar ile ilgili kurala uymuyorsun) ki yapabilirsin hakkındır, o halde ilanına senden daha az trade li yorum yazanlara da "senden şu kadar fazla itrade im var" vs.. Şeklinde cevap veremezsin, en fazla "her halükarda işlemi önce para alarak yapacağım" vs tarzında yazmak durumundasın, aksi takdirde ben ve benim gibi arkadaşlar sana derki, buyur senden fazla işlemim var Hakkımda bir dolandırıcılık yok der ve bir cevap bekler.
Son olarak ise burada nasıl senden az itradelilere "ben her halükarda önce para alarak işlem yapıyorum" Yazmayıp, " sizden daha fazla itrade im var" Yazabiliyorsan, sayfana Ilanın üzerine Teklif veren Ben yada Benim gibi "işlem yapmayacak dahil olsan" hem etik, hem forum adabı hem de ilanını saymış yazı yazmış insanlara, Olumlu yada Olumsuz geri dönmen Şarttır.
Iyi günler