Hayır konuyu nasılda buralara getirebiliyorsunuz onu anlamadım ? Oturduğunuz yerden yazması nasıl bu kadar kolay olabiliyor batmadan. Ben olayın vicdan muhasebesini mi yapıyorum ? Bu ülkede kanun var nizam var. Mala zarardan polis çağırıp tutanak mı tutturmuşum ? Adamı mahkemeye mi vermişim.
Ben telefonda adama çocuğuma şiddet uyguluyorum derken bile çocuktur aklı ermez dedim. Adam ona rağmen ağlamaya devam etti. Tamamen işten nasıl yırtarım düşüncesi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:17:57 -->-> Daha önceki mesaj 23:14:53 --
Ben para kazanamayanlar paranın değerini anlamaz diyorum. Sen gelmiş bana kumarda kazanıyorum diyorsun.
Nasıl bir insan olduğun belli zaten bunu göğsünü gere gere söylüyorsun.
Senin o 1 günde kumarda kazandığın parayı ben hak etmek için 13 14 saat çalışıyorum günde.
Hak budur işte Hak. sen anlamazsın alın terini bilmezsin gelir burda kumardan kazandığın para ile hava atarsın.
Aslında o adamla ikinizde aynı kafadasınız. Ağlamakta özgürsünüz.
Cuma günü faturayı paylaşıp vereceğim iban no.
Senin verdiğin para ile de Fakir doyuracağım İT değil.
yahu sen ne geri kafalısın?

kumar oynarım oynamam, durumum var oynuyorum. alnımın teriyle de çalışıp paramı kazanıyorum. kumar param anca senin gibi paranın köpeği olanları susturmak için kullanıyorum. yıllardır bir gram kumar parası geçmedi kursağımdan.
haydan gelen huya gider işte. o it kelimesini de mümkünse yüzüme karşı söyle bende istanbul avrupadayım bekliyorum.