teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah kimsenin başına vermesin demişsin bu arada. Canının ne kadar yandığı belli. Bence Allah kimsenin içine böyle eşya sevgisi vermesin. Çok zor çok. İnsan nasıl acıyordur kim bilir. Allah kimsenin kalbine bu kadar çok hırs vermesin. İnsanın kendi hırsları kendini yiyip bitiriyor işte. Sonra o çok sevdiğin arabayla kaza yapıyorsun. İçinde sıkışıp ölüyorsun. 2 saatte zor çıkarıyorlar seni içinden. Araban da oluyor hurda yığını. Gidip satıyorlar 3-5 kuruşa. 40 gün sonra bir mevlüt eğer müslümansan, sonra adını anan olmuyor. Dünya çok tuhaf. Vardı böyle tanıdıklarım. Birden fazla. O çok sevdikleri arabaları mezar oldu. Bunu yazmazsam olmazdı. İçime dert olurdu. Çok sevmeyeceksin bir şeyi. O en sevdiğin şey sebebin olabiliyor.
Hayır konuyu nasılda buralara getirebiliyorsunuz onu anlamadım ? Oturduğunuz yerden yazması nasıl bu kadar kolay olabiliyor batmadan. Ben olayın vicdan muhasebesini mi yapıyorum ? Bu ülkede kanun var nizam var. Mala zarardan polis çağırıp tutanak mı tutturmuşum ? Adamı mahkemeye mi vermişim.

Ben telefonda adama çocuğuma şiddet uyguluyorum derken bile çocuktur aklı ermez dedim. Adam ona rağmen ağlamaya devam etti. Tamamen işten nasıl yırtarım düşüncesi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:17:57 -->-> Daha önceki mesaj 23:14:53 --

Shamrain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o çocuğu sokağa mı atmış? ya sen ne kadar şuursuz gözü dönmüş bir adamsın kardeşim? kendin diyorsun oyun oynuyor diye. senin o araba paran benim bir aylık kumar param. kumarda kazanır, kumarda harcarım. ki sana sadece şunu söylüyorum;

içindeki o mal sevgini, biraz insan sevmeye ver ki geleceğinde tek başına bir köşede son nefesini verme.

tekrar yineliyorum, arabanı yaptır faturasını buradan göster hesap numaranla beraber. zararı ben karşılayacağım. ayrıca o ailenin de mümkünse numarasını benimle paylaş. gerekli yardımı ben yapacağım.

istanbul avrupadaymışsın hatta, direkt olarak ziyaret edeceğim o aileyi. adres verirsen sevinirim. hatta ben parayı direkt babasına vereyim de senin suratına çarpsın.
Ben para kazanamayanlar paranın değerini anlamaz diyorum. Sen gelmiş bana kumarda kazanıyorum diyorsun.

Nasıl bir insan olduğun belli zaten bunu göğsünü gere gere söylüyorsun.

Senin o 1 günde kumarda kazandığın parayı ben hak etmek için 13 14 saat çalışıyorum günde.

Hak budur işte Hak. sen anlamazsın alın terini bilmezsin gelir burda kumardan kazandığın para ile hava atarsın.

Aslında o adamla ikinizde aynı kafadasınız. Ağlamakta özgürsünüz.

Cuma günü faturayı paylaşıp vereceğim iban no.

Senin verdiğin para ile de Fakir doyuracağım İT değil.