nerazzurri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birşeyi ne kadar zor kazanırsan o kadar değeri olur derler. Hepimiz çocuk olduk. hepimiz boyumuzdan büyük işler yaptık. Lakin arkamızda Abimiz durdu Babamız durdu. Kavga edip eve gelirken haklı olduğum halde birde evde dayak yediğimi. Senin gibiler için hep babamın şu sözü aklımdan çıkmaz.

Kazandığının değerini kaybetmeyi bilen anlar.

Ve lakin buraya gelip çocuğuna sahip çıkamayan birini savunmayacaksın. Bu işler doğurup sokağa atmakla olmuyor. Yetiştireceksen vatana millete hayırlı bir evlat yetiştireceksin. Ki ben burada çocuk için tek bir laf etmedim.

Paranın kıymetini bilmeyenler hakkıyla kazanmayanlardır derler bizim oralardada.
o çocuğu sokağa mı atmış? ya sen ne kadar şuursuz gözü dönmüş bir adamsın kardeşim? kendin diyorsun oyun oynuyor diye. senin o araba paran benim bir aylık kumar param. kumarda kazanır, kumarda harcarım. ki sana sadece şunu söylüyorum;

içindeki o mal sevgini, biraz insan sevmeye ver ki geleceğinde tek başına bir köşede son nefesini verme.

tekrar yineliyorum, arabanı yaptır faturasını buradan göster hesap numaranla beraber. zararı ben karşılayacağım. ayrıca o ailenin de mümkünse numarasını benimle paylaş. gerekli yardımı ben yapacağım.

istanbul avrupadaymışsın hatta, direkt olarak ziyaret edeceğim o aileyi. adres verirsen sevinirim. hatta ben parayı direkt babasına vereyim de senin suratına çarpsın.