Şimdi ben burada ne yazsam boş.. Denemeden bilemezsiniz. Tek açık sözlülükle ifade edebileceğim; Her yerden çiğ köfte yemem. Hatta sadece evde yapılan çiğ köfteyi severim. Dışarıda yapılan ve beğendiğim tek çiğ köfteyi sadece bu dükkandan yiyorum dersem yalan olmaz. Onlar da biliyor artık nasıl sevdiğimi, ona göre hazırlıyorlar

az yeşillikli, bol nar ekşili, tek lavaşlı çiğ köftelerinin tadına doyum olmuyor : ))
Kendilerine has özel bir de acı sosları var, bizim evdekiler bayılıyor o sosa, ama ben acı sevmem o yüzden benim için hazırladıklarına koydurmuyorum. Fakat acı sevenlerin özellikle bu sosu çok beğendiğine çoğu kez denk geldim.
İmalat merkezi istanbul'dadır. Benim için Muğla'ya kargo ile göndermişlerdi. Hiç bir sorun olmadan elime ulaştı. 3 gün boyunca da keyifle yedik. sanırım kalsa idi 2-3 gün daha aynı tazelikte kalırdı. Sanırım aynı şekilde İzmir'e de gönderilebilir. Çiğ köfte bayiliği almayı düşünen arkadaşlara; +902122173686 numaralı telefon hattından irtibat kurmalarını öneririm.
hocam kaç paraysa yollayın bir deneyelim en azından bayilik konusu açmışsınız ondan önce bir satışını açsaydınız