allah'ı büyük harfle yazmakla bu konunun ne alakası var ? İyi o zaman toplıyım 5-6 çocuk göndereyim senin evini taşlasınlar, arabanı çizsinler komple sonra gel buraya 5-6 çocuk evimi taşladı, arabamı çizdi ama bunlar çocuk akılları sarmıyor de geççen sen onu. Benim kardeşim birşey yapıyorsa onun arkasında ben varım ben yapıyorsam babam var. Ben yemicem içimicem biriktircem borca gircem veya araba alıcam biri gelicek çizicek bende nazarlık olsun dicem...
Böyle bir imla kuralı olmadığı halde Allahı komple büyük yazacak kadar ondan korkan birinin, anlayışlı olabileceği ve gerçekten durum öyleyse kirasını zor ödeyen bir aileyi zor duruma sokmayacağını, şakasına bile olsa vuriym mi adamı şeklinde konuşmasını bağdaştıramadım. Asıl birinin evime 5-6 çocuğu kasti yollayıp taşlattırmasıyla, babasının hiç durumu olmayan 8 yaşında çocuğun arabayı çizmesinin ne alakası var?
o kadar yufka yüreklisin madem, çıkart sen parasını ver. hayır işle
Diyecek söz bulamadım, aptallıkla hayır işlemek ayrı şey.
Ya ben cocuga laf mı edıyorum guzel kardeşim ? Bu adam benı aradıgında kurduğu cümle şu oldu. Ben eve geldiğimde çocuk babam beni öldürecek diye ağlıyordu ben zaten ablasına bazı hatalarından dolayı şiddet uyguluyorum çocuğun psikolojisi bozulmuş evde ölü cenazesi havası var gibiydi.
Bakayacağın çocuğa sahip olamayacağın cocugu doğurmayacaksın ! El kadar çocuk aklı ermıyor diyorsun ben onun yaşında pazarda su satıyordum su ! Her aile çocuğundan sorumludur kimse kusura bakmasın .ALLAH ı büyük yazacağım tabiki. Kutu dedğin şeyin kapısının masrafı 400 TL çıktı ben o parayı alnımın teri ile kazanıyorum. Vurayımmı adamı meselesi tamamen parodi.
Adamın tavırları cidden rahatsız edici derecede rahatmış, o zaman işin rengi değişir tabi.