Kısa süre önce Scirocco mu 320d mi diye konu açmıştım okuyanlar bilir. Belkide nazar değdi..
Dün olan olay. ALLAH kimsenin başına vermesin. Özellikle benim gibi aracına kendinden çok bakan insanlara oluyor bu. Nazar belkide.
Öğlen saatlerinde camdan sigara içiyorum. Yanımızda bir gecekondu var. Orada yaşayan ailenin 7 8 yaşlarındaki küçük kızı aracımın sağ camının üzerine taşları dizmiş. Gördüm ve hemen seslendim çekil oradan aracı çizersin diye. Kız çekildi gitti. Akşam saatlerinde işe gitmek için aşağı indiğimde annesi ve kızıda oradaydı ve aracı gördüğümde şok oldum. Kız resmen sağ kapıyı taş ile kağıt karalar gibi bildiğiniz karakalem çalışması yapmış komple çizmiş. Ne diyeceğimi şaşırdım. Kadına söyledim kadında ayy nasıl yapmış oyy keşke olmasaydı gibi salak salak cümleler kurdu. O sinirle binip bastım gittim. Hatunu aradım ve kadınla konuşup hasarımı ödemelerini söyledim. Kadın kocasına söylemiş kocası beni aradı. Abi ben kiramı ödeyemiyorum. Çocuk babam beni öldürecek diye ağlıyor. Aldığım maaş evin giderlerine yetmiyor vs vs ( Bu arada bu ailenin 3 çocuğu var karısı 4. ye hamile, çocuğun birinide satmışlar) .
İnanın o kadar çok koyduki. Aracın pasta cilasını yeni yaptırmıştım. Bakımını yeni yaptırmıştım. Ufak çizikleri yeni boyatmıştım tertemizdi. Adama 2 3 çizik olsa laf etmeyeceğimi komşu olduğumuzu ama komple çizdiğini söyledim. Ustaya götürüp baktırıp masrafı ödemesi gerektiğini söyledim. Adam geveleyip durdu param yok vs die.
şimdi ne yapayım ben vurayımmı bu adamı ? İnanın çocuk beni çizse canım bu kadar yanmazdı.