Merhaba gurbetci arkadaslarim 17 senedir Almanyada yasiyorum sizlerde biliyorsunuz artik Almanyada tek maasla gecinmek cok zor hepimiz ek isler yapiyoruz biraz daha iyi gecinebilmek icin.Gecen ay itibariyle
Amway Almanya serbest girisimci liderligini aldim ve bu is icin Türkiyenin Elmas Lideri Murat Kurmali ile 11.05.2015 tarihinde Düsseldorfta 3 saatlik özel görüsme sonunda işe start verdim.Bu isi Almanya genelinde tüm sehirlere tanitarak,Amway ürünlerini kullanarak ve üyelikler yaparak kendimiz ve cocuklarimiz icin cok iyi bir gelecek hazirlayabilmemiz icin ekiplerimizi kurmamiz gerekiyor.Bu iş icin en ufak bir sermaye gerekmemektedir gercekten kendi işinizin patronu olarak 1 sene sonunda aylik 2000-2200 euro para elde etmeniz mümkün.Daha sonraki yillarda gercekten cok daha yüksek rakamlar ve primler elde edeceksiniz bunun garantisini veriyorum.
Daha detayli bilgiler icin bana
Pm yolu ile ulasabilirsiniz ordan size özel cep telefonumu verebilirim.
Not:Fransa,Hollanda ve Türkiye icinde bu konuda düsünen arkadaslar olursa yardimci olabilirim,cok yüksek rakamlar var bu isin sonunda..
Cocuklarimiza miras birakabilecegimiz bir gelecek icin haydi elele verelim gelecege daha mutlu bakalim.