Herkese Merhaba,
Benim sizlerden bazı konularda görüş almaya ihtiyacım olacak.
Bir web sitemiz var oyun konsolları üzerine hizmet veren dükkanımızın. Ben SEO işleriyle ilgileniyorum fakat kendi sitemiz konusunda elimiz kolumuz bağlandı.
Geleyim sadede. GTA 5 xbox 360 oyunun indirme linkini ben askerdeyken abim içerik olsun demiş eklemiş, malum telif hakları (DMCA) çok sıkı olduğu için de Google'dan tahminimce ceza aldık.(Webmaster Tools üzerinde manuel işlem hiç olmadı) Araştırdığım kadarıyla bu durum da ceza türlerinden birtanesi yani Google manuel işlem yazmasa da ceza olabiliyor.
Konuyu otorite ve yabancı SEO forumlarında açtım hatta Google forumlarında da açtım. Birçok ceza analizi yapan ve uzman SEO'cu arkadaşlar çözüm bulamadı...
Google Analytics Google organik ekran görüntümüz
:
Zararlı linkleri disavow ile temizledim, siteye günde 3-4 bazen de 5 özgün 200 ile 300 kelime arası YouTube videolu, resimli bol açıklamalı içerikler girdim. Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Flickr hatta Reddit'de paylaşımlar yaptım.
Daha sonraları tanıtım yazıları aldım, anahtar kelime hedefli açılan paravan blogları sildim Google'ın network bloglar için çıkardığı güncellemeden dolayı.
Tüm statik sayfalara Title, Desc manuel yazdım canonical da yapılı.
Hatta Google Türkiye ile ilgilenen bir Google çalışanıyla irtibat kurdum isteyen olursa linki özelden gönderebilirim. Ona konuyu aktardım o da Google forumları üzerinden açtığım konuya cevap verdi ve zamanla düzelecektir dedi sallar gibi.
Özgün içerikler oluşturup paylaşmaya devam ediyorum ama hala bir sonuç yok
Rakiplerim benim yaptıklarımın 10'da 1'ini yapmıyor. Özgün içerik yok, link çöplüğü, Domain Authority benden düşük, kaliteli backlinkleri benim kadar yok hatta kopyala yapıştır içeriklerle siteler bizden önde. Adaletsizlik buradaki...
Sitem mobil uyumlu, site hızım 96...
Site adresim: goo.gl/T2jT9o
Yardım eder misiniz?