YNTPlus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka yere de geçseniz cpu sorunundan kurtulamazsınız. Problemin kaynağını çözmeden farklı çözümler arıyorsunuz bu da ileride sorun yaratır.
Hocam eklentilerimin hepsi çok önemli eklentiler yani 1 tane en önemli eklentimi etkisizleştirdim şu an yine çok yavaş site. Yani en önemli eklentiyi çıkardım yine aynı dert. Alasın cpu sorunundan herkes müzdarip olduğunu söylüyor. Kimi sunucu öneriyor ama 3k hit içinde nasıl ekonomik sunucu alabilirim siteyi kaldırabilecek.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:28:48 -->-> Daha önceki mesaj 13:26:26 --

Emx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende alsytr da resellerim var bu sorunu bende yaşamıştım.Fakat sitemiz optimize ettim gereksiz eklentileri kaldırdım sorun düzeldi 2-3 k hitim var fakat cpu gerçekten de dert
Hocam şimdi optimize etsem ben yarın öbürgün site 10k görcek o potansiyele getirdim siteyi sonra yine cpu sorunu dert olacak gibime geliyor. Yani sitenin ne olacağı belli değil anlık 200 gördü bi ara site çöktü. Alasa ticket açtım cpu sorunundan diyor sizden kaynaklı diyor. Hit aldığım yazıda alt sıraya düştüm bunun yüzünden siteye girilmediği için. Site büyüdükçe sorunlarda büyüyor. 3 gündür siteye yazı yazamıyorum kafam rahat değil bu sorundan.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:30:11 -->-> Daha önceki mesaj 13:28:48 --

Violette adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım wordpress kullanıyorsun. Yüklediğin her resimi çekmek için mysql'den sorgu çekiyor, hal böyle olunca cpu aşımıda olabiliyor.
Evet hocam wordpres...