Kendi görüşümü ifade ederken "kesinlikle" de derim "%100" de derim. Katılmama özgürlüğünüz var. Lakin benim kelimelerime ambargo koyamazsınız.

1. yazı sırf siz öyle istediğiniz için az ziyaretçili günde, az sosyal paylaşımlı, az okunan, çabuk çıkılan bir yazı olmaz Siz gidin tüm paranızı aynı siteden 100 tane tanıtım yazısı alarak harcayın ve doğru olanı "kesinlikle" ben yapıyorum demeye devam edin.

Benim 100 liram olsa (bu paragraf konuyu yazan arkadaşa hitaben yazılmıştır, siz çok iyi bildiğiniz için atlayabilirsiniz) ve 1 tanıtım yazısının ücreti 50tl olsa aynı sitede 2. tanıtım yazısına ancak 10tl ödersem yayınlatırım. "Kesinlikle" aynı sitede 2. tanıtım yazısı yayınlatmak için 2. defa 50TL ödemem. Gidip 50TL ile otoriter başka bir sitede tanıtım yazısı yayınlatırım.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 yıldır bunu yapıyor olmanız o işe kesinlik katmanızı ön görmez. Tüm yazılar eşit şartlarda dememiş, demiş olsa bile bu onların eşit şartlarda olduğunu kesinlikle bilemeyeceğimizi söylemeniz gerekli. 1 günde bile bir sitenin durumu değişirken 1 ay gibi bir sürede tanıtım yazısı aldığınız site güncelleme geçirmiş olabilir. Tanıtım yazısı aldığınız sitenin o günkü hiti 1000 dir 3. yazısı aldığınızda 10000 dir bu bile çok fark ettirir. Tüm yazıların paylaşılıp paylaşılmayacağını bilemezsiniz.

Kısacası hala kesinlikle "kesinlikle" diyemezsiniz.