the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 yıldır bu işi yaptığım için böyle kesin konuşabiliyorum.

3. yazıyı ana sayfada sabitleyip belirttiğiniz sosyal desteği almasını sağlayıp 1. ve 2. yazıdan aynı performansı bekleyemezsiniz. Tüm yazılar eşit şartlarda yayınlandığında ise (ki hiç kimse babasının hayrı için yazınızı ana sayfada günlerce tutmaz, yeni yazılar/haberler eklendikçe kendiliğinden alt sayfalara kayar) 1 siteden 2 yazı alacağıma 2 siteden 2 yazı alırım.

Kaliteli tanıtım yazısı yazdıracakanız, insanların istediğini bulmasını sağlamak istiyorsanız bunu ilkinde deneyin, zaman kaybetmezsiniz.
13 yıldır bunu yapıyor olmanız o işe kesinlik katmanızı ön görmez. Tüm yazılar eşit şartlarda dememiş, demiş olsa bile bu onların eşit şartlarda olduğunu kesinlikle bilemeyeceğimizi söylemeniz gerekli. 1 günde bile bir sitenin durumu değişirken 1 ay gibi bir sürede tanıtım yazısı aldığınız site güncelleme geçirmiş olabilir. Tanıtım yazısı aldığınız sitenin o günkü hiti 1000 dir 3. yazısı aldığınızda 10000 dir bu bile çok fark ettirir. Tüm yazıların paylaşılıp paylaşılmayacağını bilemezsiniz.

Kısacası hala kesinlikle "kesinlikle" diyemezsiniz.