Revexserv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ertan2002 ; konuyu bilmeden yazmışsınız ama bana zaten *********** diyemezsin! Benim konumda gelipte varsayımlar üzerinden konuşamazsın. abuk sabuk yazılarından belli ne kadar profesyonel biri olduğunuz. Bir işe gelip teklifini verirsin, ödemeni alırsın. Ekstra istediğin ödemeyi ben yapmak zorundada değilim. Baştan kesilen ücret ne ise erken olarak ödeme yapmışımdır, sahışda onu çok iyi bilir. Onun için bilginiz dahilinde olmayan konulara yorum yapmayınız, bozulursunuz.

@VoyL; kim ne dedi sana anlamadım?

@ObreuS sana gelince yaptığın uygulamaya 500 TL verdim ve çöpe attım. Şuanda çalışmıyor.
Windows 8de açmıyor, windows 7 de acıyor ultimate'de açmıyor.
Butonlar kayıp duruyor. Ben şikayete gelmedim burada yeniden bi iş için bildirim açtım.
Konuyu dikkatlice okursan senden isteyipte yapamadıgın herşeyi şart koşmuşum. Ağzım yandı çünkü.

Sana gelipte yakınmak yerine, lanet gelsin 500 liraya diyip yeni bir iş talebi açtım. Buda benim senle çalışmayı düşünenlere bir uyarı niteliğinde olan mesajım olsun.

Görsel olarak istediğimi çıkaramadın, bunu biliyorsun.
Çeşitli windows platformlarında sorun olduğunu biliyorsun.
Verdiğin fiyatı hiç kırmadım okey dedim. İstediğim işi çıkaramadın üstüne birde ek olarak 200 TL istedin iş bittikten sonra, ne alaka?
Dinamik birşey yapamadın olmaz dedin, okey dedim.
Kaymalar, kuymalar vs vs,
sana 500 lira ödeme yapıp yaptırdığım masaüstü uygulamasınıda çöpe attım buda cabası.

Ayrıca istediğimin selamını alırım yada almam. İstediğimle selamımı keserim. Bu konudada seni ilgilendiren bir mevzu yok.
Eski kayıtlarıda açtırma bana, görsel birşey istediğimi ve psd tasarımımı sana göndermiştim. Baktın yapılır edilir dedin. Ve yaptığın işte ortada. Onlarıda ekliym istersen görsünler bi aldığın işi. Sonuçta çıkardığın işi?
Kaptırmışsın kendini gidiyorsun yok kapora yok bilmem ne diye.
Ben sana işi bitirmeden tüm ödemeni yaptım ne kaporasından bahsediyorsun sen?

Bir şikayet konusu açıp ekleyelim kayıtları, ben 200 lira borçluysam vereceğim, sende tahattüt ettiğin tüm işleri yapıp vereceksin eksiksiz bir şekilde.

Adama bak ya, ekstradan 200 TL istiyor sanki başta söylemiş gibi. Birde gelip burda haklı gibi parası yenmiş gibi konuşuyor. Saçmalığın daniskası ya. Birde işi yapama istediğimiz gibi.

Oldu gel bide bizi?
Seninle burda tartışamayacağım. Sadece kısaca yazıp geçeceğim.
İş sonunda seninle yazışmamızı aktarıyorum buraya

-Burak kardeş yanlış anlama ama birşey söyleyeceğim
-Buyur.
-Bu kadar iş yaptık ben 200 lira daha rica edeceğim senden, eğer göndermek istemezsen göndermezsin.
-Tamam abi olurmu o kadar ugraştın işimizi gördün. ALLAH razı olsun. Ama şimdi değil Pos'dan para gelince göndereyim.

Bu konuşmaya dayanarak ben parayı hiçbir zaman senden bi daha istemedim. Şimdide istemiyorum.

AYRICA!
Ben sırf sizin işiniz olan swf player için 4 gün ugraştım. Ben size bulun playeri programa gömerim ben demeyide bilirdim. Sırf sizin işiniz görülsün diye sizin işinizide kendim yaptım. Ha player olmadan program ne işe yarar dersen, VLC playeri gömüp 15mb olacak programı 60mb olarak göndermeyide bilirdim size. Karakterim el vermedi böyle programlar yapıp sizi magdur etmeye.

BİR AYRICA DAHA!
Siz bana ne zaman şurası çalışmıyor dedinizde ben size yardım etmedim. Şuanda bile çalışmayan yeri varsa söylersiniz ben düzeltirim.

BİR AYRICA DAHA!
Konuya diğer yazan kişiler benim yazdıklarıma istinaden yorum yapmışlar. Senin onlara laf söylemeye hakkın yok!

Ertan'ın yazdığı yazıyı bi daha okursan altına not düşmüş!
Not: Konuyu açan arkadaşı suçlamıyorum. *********** v.s. demiyorum, sadece varsayıyorum böyle bir durum var (şahıs önemli değil), o zaman yazılımcı çalıştığı yöntemi gözden geçirmeli.

Senin gibi bir kişiyle tekrar tekrar muhattap olmak istemiyorum. Yolun açık olsun!

Yaptığım işi ekleyeyim görsün millet demişsin. Buyur ben ekledim. Yaptığım programın linki : https://www.dropbox.com/s/t6dsclfee2...VPlay.exe?dl=0

Bu arada 500TL diye o kadar çok yazmışsınki kendimden bile şüphe ettim ben 500TL'yemi yaptım diye. Girdim internet bankacılığına baktım. Yanılmıyormuşum.

Programı 400TL ücretle yaptım.

Transfer İşlemleri - Gönderen: BURAK EŞKİN Sorgu No: 0090136 - CEP-EFTEMRİ- TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. IBAN MERKEZ SUBE... 400,00 TL

İyi günler.

Davet edilen üye : @Cyrax;