the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteden aldığınız 1. bağlantının değeri 10 ise aynı siteden alacağınız 2. bağlantının değeri kesinlikle 10 olmayacaktır (ücretsiz ise alt sayfalarınıza ve yan hedef kelimelerinize almanızı tavsiye ederim). Faydasını görürsünüz ancak aynı parayı ödeyecekseniz mutlaka farklı bir siteden almayı deneyin.
Nasıl böyle emin konuşabiliyorsunuz anlamıyorum. Kesinlikle diye birşey yok. Örnek vererek size bir soru sorayım.

1 siteden 1 tane tanıtım yazısı aldık. bu tanıtım yazısı "oyun" şeklinde linklenerek alındı. 2. tanıtım yazısı allındı bu ise "oyna" şeklinde linklendi. 3. tanıtım yazısı alındığında ise "oyun oyna" şeklinde linklendi.

1. yazıyı okuyan dahi olmadı, 2. yazıyı gören dahi olmadı ama 3. yazı ise anasayfada durdu ve 100 kişi o linke tıkladı. Okunan yazıyı sosyal ağlarda paylaştı.

Burada size şunu sorayım hangi link daha etkili oldu? 1 mi 2 mi 3 mü?

Önemli olan tanıtım yazısının kaçıncısı alındığı değildir. Önemli olan tanıtım yazısının gerçek bir tanıtım yazısı olması insanlara yararlı olması içinde bilgiler içermesi ve tanıtımı yapılan linke tıklandığında o linkte tıklayan kişinin aradığını bulmasıdır.