Siz bu zorluğu yaşıyorsanız sektörünüzdeki rakipleriniz de yaşayacaktır. Sektör ortalamasında kaldığınız müddetçe bir haber sitesi gibi sürekli güncel tutmanıza gerek olmayacaktır.
Ancak site içeriğinizi çeşitlendirerek kuvvetlendirebilirsiniz. Aynı sektördeki İngilizce siteleri incelemenizi tavsiye ederim.
Yeni modeller olabilir, yeni resimler eklenebilir, video görüntüleri çekilebilir veya varolan bir görüntü montajlanabilir, işin püf noktaları anlatılabilir vs.
Hala sonuç alamazsanız sitenize seo hizmeti verebilirim
Değerli kardeşlerim, yıllardır forumu takip ediyorum. Şüphesiz çok kez faydalı birçok bilgi ediniyorum paylaşım yapan arkadaşlardan.
Ben ve benim gibi birçok arkadaşın merak ettiği, fakat gerçek anlamda sorumun yanıtına faydası dokunacak arkadaşların cevap vermesini arzuladığım bir konu olsa gerek istediğim yardım..
SEO konusunda sayısız bilgi ve tecrübeler paylaşılmakta forumda. Lakin bilindiği üzre sektörel bazda web sitesi olan site sahipleri veya webmaster arkadaşların kendi sektörlerinde mevcut sayfalarına arama motoru optimizasyonunu sağlaması (SEO veya google da üst sıralara çıkma da diyebilirsiniz) oldukça zor diye düşünüyorum. Şüphesiz her ticari faliyette olduğu gibi tacirler hizmet veya ürünlerini satmak için bu rekabet ortamında emek harcamaktalar.
Örneklendirerek bilgi tazelemek ya da bilgi almak istediğim konu;
Mesela; endüstriyel mutfak setörünü düşünün ki ben bu sektörde tacirim de ayrıca. "Tost makinası" sattığım kalem ürünlerden biri. Taktir edersiniz ki google da tüketiciler arama yaparken "tost makinası", "tost makinası fiyatları", "en ucuz tost makinası", "doğalgazlı tost makinası" vb. varyasyonlarla arama yapmaktalar. Bu durumda bugüne dek bilinen ve sürekli güncellenen teknik ve rasyonel bilgilerle herkes bilgi ve tecrübeleri ile bir emek harcamakta. Bu doğrultuda mevcut web sitesini güncel tutmak işin en önemli paydalarından olsa gerek. Düşünebiliyor musunuz ? "tost makinası", waffle makinası", "şerbetlik" vb ürünlerin satışını yaptığımız bir sayfayı içerik ve görsellerle ne kadar güncel tutabiliriz. Şüphesiz üretkenlikle farklı metodlar ve tecrübeleri gördüm forumdaki değerli paylaşımcılardan. Fakat nokta bir metod aramaktayım. Acaba söz konusu vb. web sitelerinde sayfayı güncel tutmak adına somut neler yapılabilir.?
Düşünsenize.. "Tost makinası" ile ilgili ne kadar özgün içerik üretebilir bir insan.? Çeşitli işin ehli arkadaşlardan makaleler yazdırarak destek oldum. Ürünlerin malum görselleri de bir yere kadar. Eninde sonunda bir yerde tıkanıyorum malesef.
Bu konuda tecrübe, fikir ve yön verebilecek arkadaşlardan destek bekliyorum..
Saygılar..