Kararlilik önemli nede olsa ilac biraktiriyor mantigiyla birakanlar birakmis sayilmiyor benim dusuncem bu illetden bir kurtulayim ilelebetbdaha agzima surmeyecegim. Evet ilacin cok fazla yan etkilerinden bahs etmisler hatta bana her diler bile kalp ritim bozuklugundan sirf sigaradan kurtulmak icin kalp ritim bozuklugunu dikkate almadan gidip kendi cebimden parayla ilaci aldim sigarayi birakmaya cok kararliyim doktor yüzüm baka baka bu ilaca senin kalbin dayanmaz dedi ben oradan cikip aldim kullaniyorum herseyi goze qlmisim yani sadece sigarayi birakmak icin bu kararliliga sahip olmaniz lazim cok yakinda cocugum olucqk kendimi motive ediyorum ben ayda 350tl sigaraya veriyorum ayda 350tl cocugum icin birseyler yapsam veya bir heaap acip yatirim yapsam bu sekilde motive olucak seyler bulman lazim köy ndi dusuncem.
Huawei mate 7 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi. Yazım hataları olabilir.
İlacın biraz etkisinden bahsediliyor bu videoda. Dediğin gibi önce bırakmak istemeliyiz sonra ilacı kullanmalıyız. Lakin sigarayı bırakmak istememizin nedeni bağımlılık, bırakmak istememizin sebebi ise vücudumuza ve beynimize olan zararları. Yani aldanmamak lazım ilacı kullandıktan sonra bırakabileceğimizi idrak etmemiz önemli.
https://www.youtube.com/watch?v=5XZV4uDoudM