ToxicBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kriweb ve Salay ın birleştiği gibi birşey duydum. Sunucuları salay ile birlikte Manisa ya taşıdılar. Ve TTDos da pasif duruma geldi. Aynı şekilde biz de salayda sorun yaşadık. Kiraladığımız parayı 2 ay toplasak kendimize ait sunucu dahi alırdık sırf korumalı diye. Onu da iptal edince ayrılmak zorunda kaldık.
Yanlış bilginiz var konu bizden bağımsız. Biz Kriwebde barınmadaki sunucularımızı izmire çektik. Sebebi Türktelekom DDOS servisinin veri merkezlerini artık real time korumama sebebidir.
Bunun üzerine müşterilerimiz madur olmaması adına SRX serisi cihazlar ve networkde değişiklikler yaptık ki bu da bize fiyatları inceleyecek olursanız çok ciddi maliyetler yarattı yaklaşık 300 Sunucu değerinde bir maliyetten bahsediyoruz burada. bu değerde bir harcamayla atakları sıkıntıları üzerimize çekmek yerine sunucuları 50 TL karla koysak kiraya emin olun daha çok kar bırakırdı mevcut yapıdan. Burada biz sizler için bu çabayı gösterdik ki bu bahsedilen özellikler bir arada TR de bildiğim kadarı ile bulmanız imkansız ya da bulsanız bile emin olun bu rakamın 5-6 katından aşşağı olmaz yani sizin hesabınıza göre bir ayda 3 sunucu ücreti.

Öte yandan tüm boş hatlarımızı ve download kapasitelerimizi atak tutumu için artırdık. Servis %95 oranında yeniden rayına girdi , gümrükte beklenen tek bir ürün var onun girişinin ardından 100% verime ulaşacak .

Öte yandan TR hatlarının yetersizliği nedeni ile yurtdışı firstcolo ile anlaşma sağlandı ve yurtdışı saldırılarına karşı arbor hizmeti alındı.

Yani meblağsını vurguladığınız bedel elinizde bir değer bence kaçırmayın yeni müşteriler için bu servis ücretleri çok daha yüksek olacak. Öte yandan Eski müşterilere standart bir tarife vardı ki 400 TL kadar dalgalanmaların yaşandığı 2 ayda bu rakama bir sunucu alınabileceğini sanmıyorum

Bu bizim cephemiz ile ilgili olan açıklamadır Kriweb de neler oldu çok detaylı bilmiyorum arkadaşın maduriyeti umuyorum ki çözülmüştür.