abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sinirli olduğunu bunun bir yan etki olduğunu yazmışsın? İlacın yan etkilerinde yazıyor mu?

İlaç sigarayı nasıl bırakmanı sağlıyor, yani beyinde nasıl bir etki yapıyor ki buna sebep oluyor.
Yan etkilerini okumadim sadece internet uzerinden kullaniicilarin yasadigi yan etkileri okudum bir coguyla karsilasmadim mesela cok net ruyalar gibi. sinir bir anda geliyor olay yaşandikdan sonra hemn pismanlik duyuyorum 171 i aradigimda dogruladilar ve depresyon riskide var bu ilacin. Eger dayanamazsaniz ilaci hemen birakin dediler kalici yan etkileri yokmuş.

Sigarayi biraktirma olayina gelelim. Beyinde nasil bi etki yapiyor anlamiyorum ama onceden sabah kalkar kalkmaz kahvalti oncesi sigara yakardim su anda sabah uyandigimda aklima gelmiyor ve iş yerine vardiğimda içiyorum benim için en keyif verici sigara sabah sigarasiydi şimdi ise migdem bulaniyor. Daha yeni 0.5 mg ilaclarim bitti 1mg ilaca gectim yan etkilerin artacagini söyledi eczaci.

Huawei mate 7 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi. Yazım hataları olabilir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:22:07 -->-> Daha önceki mesaj 11:18:22 --

Ve sigarayi şu anda sadece 14. Günü tamamlamak için içiyorum ilacin ilk paketinde sigara birakacaginiz gunu secin yazisi var ve 171 o gune kadar sigara içmem gerektigini söyledi zorla içiyorum şu anda 14 günübsabirsizlikla bekliyorum.

Huawei mate 7 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi. Yazım hataları olabilir.