Fiyat normalde çok daha yüksek olup ihtiyaçtan dolayı düşürülmüştür. İçlerinde sıfır kitaplarında olduğunu düşünürseniz neredeyse kitap parasına Türkiye'nin en bilinen kitap sitelerinden birini alıyorsunuz...
Türkiye'nin en eski ve halen aktif satışta olan online kitap satış sitesi eskikitap.org (online satış bölümü:
http://www.eskikitap.org/kitapci/ ) sağlık sorunları ve yalnızlık nedeniyle satılıktır. 2006 yılından bugüne kadar aktif ve halen kitap satışına devam eden sitemiz aylık 100'lerce birbirinden farklı kelimede Google aramalarında ilk sayfalarda çıkmaktadır.
Siteyle beraber verilecek olanlar:
1- Ana domain ve sitesi
2- .net uzantılı domain ve sitesi
3- Resmi Facebook adresi ve Facebook Profili
4- Halen sitede kayıtlı olup satışta olan stoktaki ve siteye işlenmemiş siteye girilmeyi bekleyen, rakam net olmamakla beraber 3.000 civarı kitap
5- 5 adet kitaplık ve 3 adet sepetlik
6- Değişiklik olsun diye son 1 yılda sıfır kitaplarda satışa konulmuştur.
7- Sitedeki tüm kitaplar stokta vardır.
8- Ekip olarak ilgilenilir, hatta 1-2 yayıneviyle anlaşılırsa sitenin parası kısa sürede hemen çıkar. Çok farklı işlerle uğraştığım ve Adana'da olduğum için benim vaktim olmadı.
9- Sitenin az'da olsa adsense geliride vardır. Özellikle ingilizce kitaplardan dolayı yurt dışından gelen tıklarda 1 tık'a 4-5TL aldığı olmuştur.
Hepsi için istenen toplam fiyat: 30.000TL
Sadece domainlerin dahi marka değeri bu rakamdan çok çok yüksektir.
Satış ve devir Adana'da yapılacak olup ayrıntılar için
kitap sitesindeki cep telefondan irtibata geçiniz.
Asla pm falan istemeyin, alıcı kişi telefon açar soracaklarını sorar, zaten pm'lere cevap vermeye vaktim durumum olsa siteyi satmam.
Site şuanda sahibinden.com üzerindende satıştadır.
Kitapların sadece bir kısmından görüntü: