Daha önce toplu bir satış konusu açmıştım, fakat ilgili bir alıcı bulamadığım için sadece aracı sitelerimi satmaya karar verdim. Sitelerle çok uzun süredir hiç ilgilenemiyorum. Hepsi çalışır durumdadır.
Hepsini almak isteyen kişiler olursa. Hepsi tek bir sunucuda bulunuyor. Sunucuyuda devir edebilirim. Tek tek satılır ise en geç 3 gün içerisinde taşıma işlemini yapması gerekmektedir.
Domainlerin hepsi godady üzerinde bulunmaktadır. Godady hesabınıza anında transfer edilebilir.
Sormak istediğiniz soruları konu altında yazarak iletirseniz sizlere pm atarken onları yanıtlayarak gönderirim. Daha hızlı sonuca varmış oluruz.
Ciddiyetine güvenmediğim kişilere pm göndermeme hakkına sahibim. Lütfen sadece site adreslerini öğrenmek amaçlı pm istemeyiniz.
Domain :
1.Site PM
Oluşturulma Tarihi : 2014-08-08
Bitiş Tarihi : 2015-08-08
Aylık Geliri : 60 - 70 TL adsense
Hit : 1K - 1,5K arasında
Ziyaretçi Kaynağı : google
Script : Siteye özeldir.
Herhangi bir banı mevcut mu : Herhangi bir banı yoktur.
Kendi kelimelerinde google'da 2.sıradadır.
Güncel olarak instagram data sağlamaktadır. Hızlı bir şekilde iyi bir data elde edebilirsiniz.
Site için istediğim ücret
2.500 TL.
------------------------------
Domain :
2. Site PM
Oluşturulma Tarihi : December 23, 2013
Bitiş Tarihi : December 23, 2015
Aylık Geliri : ufak tefek adsense.
Hit : 200 - 250
Hit son bir kaç aydır bu durumda. Hiç ilgi gösteremiyorum. Öncesinde yüksek giriş vardı siteye. Keyword alan adı olduğu için hatırda kalıyor ve ziyaretçi geri dönüşleri yüksek.
3.500 TL.
Marka olmuş bir web sitesidir. Instagram üzerinde alan adıyla atılmış yaklaşık 65k fotoğraf vardır. Her gün yenileride gelmektedir. Adresi öğrendikten sonra araştırabilirsiniz.
Bu konuda ilgili siteyle ilgili 27k fotoğraf atıldığını yazmışım. Şuan 65k aktifliğini burdan ölçebiliriz.
-------------------------
Domain :
3. Site PM
Oluşturulma Tarihi : 2014-07-20
Bitiş Tarihi : 2015-07-20
Aylık Geliri : ufak tefek adsense.
Hit : 900 - 1 K aralığında
Kendi kelimelerinde google'da ilk sayfada.
Tamamen özel olarak hazırlanmış scripte sahip. Optimize edilmiş yapısı sayesinde limitlere takılmaz. Herhangi bir güncellemeye tabii tutmadan kolayca çalıştırabilirsiniz.
2.500 TL.