Yukarıda bir arkadaşımız yazmış. O dönemleri yaşamayan bilemez. Ben bile yeni doğmuştum o zamanlarda. Birçoğunuz belkide hepiniz yoktunuz. Kulaktan dolma bilgilerle, ölmüş biri hakkında, hele ki eski bir Cumhurbaşkanımız hakkında böyle kötü yorumlar yapmayın arkadaşlar.

Darbeyi kimse savunmuyor. Ülke bilmem kaç yıl geriye gitti. Ama o kadar anarşi, kavga, gürültü karşısında hükümet de aciz kalmış. Kenan Evren böyle birşeye karar vermiş. Ama doğru ama yanlış. Fakat sonuçta bunu yapmak kolay değildi arkadaşlar. Sağ ve sol diye ülke bölünmeye doğru gidiyormuş. Babam anlatır bana. O dönemlerde genç bir öğretmenmiş. Dışarıya çıkamıyormuş kimse korkudan. Neyse bu konu baya uzun. Ama o dönemleri yaşamadığınız için, biliyormuşçasına yorum yapmayın. Her duyduklarınıza inanmayın. Bu ülke ne teröristler için ağladı. Ülkesi için, size göre yanlış olan bir kararı verdiği için böyle acımasızca yargılamayın. Allah rahmet eylesin.

Not : Konuyu siyasete yada tartışmaya çevirmeyin arkadaşlar. Kimseye uzaklaştırma vermek yada konuyu kapatmak istemiyoruz.