kasirga098 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iphone da herşey kısıtlı note 3 vardı 15 nisan da note 4 yaptım iyiki de yapmışım diyorum
15 saniye de rehbere giriyor diyorsunuz note 3 veya 4 de saniyesinde girmekte note serisini alışan bir daha bırakmaz note 5 i beklicem diyordum dayanamadım gidip note 4 yaptım note 5 çıksın bunu satıp yapabilirim
maşallah hocam allah daha çok versin, samsung daha çok note çıkartsın

KebraNegast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İphone kullananlar hiç bir şekilde note tercih edin demez , aynı şekilde note kullananlar iphone övmez.. kişisel düşüncem iphone sistem olarak sağlam ve kolay kolay sorun çıkarmayacak bir sistem. Ancak bende note edge kullanan biri olarak tabi ki önereceğim telefon samsung olacaktır.

Note 4 ve note 4 edge tasarımlarında metal çerçeveler , eskiden olduğu gibi aşınma veya soyulma sorunu çıkarmayacaktır , bu olayı halletmişler. Her iki cihaza vereceğiniz para boşuna olmayacaktır , bundan emin olabilirsiniz. Her iki cihazda performans olarak yüksek seviye , yani kısacası eğer telefonu iş amacı ile almayacaksanız (tasarım , çizim veya not defteri olarak) iphone tercih edin. Çok amaçlı bir kullanım istiyorsanız , hem iş , hem oyun , hem tasarım anlamında note 4 tercih edebilirsiniz.
iş amacından kastınız neler mesela hocam? iphonedan hariç note ile neler yapılabiliyor iş için