İyi bir tasarım
İyi bir yazılım
Her ürüne özel bir makale ancak iyi bir makale, kullanıcının okuyacağı türden.
Facebook sayfasına beğeni toplama
Facebook sayfasında ürünlerin paylaşımını yapma
Twitter takipçileri toplama
Twitterdan ürünlerin paylaşımını yapma
İnstagramdan sektörünüzle alakalı kişilerin beğenisini kazanma
10 tane tane farklı firmadan farklı isimlerle domain
10 tane farklı hosting firmasından a-class ip hosting
10 siteye de wordpress kurma
10 siteye de gerçek site gibi farklı temalar kurma
10 siteye de gerçek site gibi hakkımızda, iletişim, hizmet politikası gibi kalıpları koyma
10 siteye de günlük 1 özgün içerik ancak çok kaliteli yazılar. 500+ kelime diyorum çünkü turizm sektöründe oldukça geniş bir yelpaze var ve makaleler o derece ciddi olmalı
Sitelere makale girmeye başladığınız günden itibaren günde 3 tane olacak şekilde 1 aylık forum tanıtımı çalışması (nasıl yapılması gerektiğini araştırın gidipte anahtar kelimeden link almayın)
1. ay bittikten sonra hedef kelimelerinizde tanıtım yazısı ve tek tük link alın bu 10 siteye de.
2. ay bittiğinde yazılarınız kaliteliyse muhtemel olarak belirli bir hit seviyesine ulaşırsınız. hit alamasanız bile domaininiz otorite olur. her gün güncellemeye devam edin
3. ayda biraz daha yoğun bir çalışma yapın örneğin 1 gün tanıtım yazısı alıp 1 gün almayın. sitenizi hedef kelimelerinizde ilk 50 arasına sokun. 10 siteyide.

ardından bu paravan bloglardan sitenizi tanıtım yazısı olarak besleyin.

bazı yerleri "şifreli" olarak yazdım. gerçek webmaster araştırarak başarıya ulaşır...

ben size balık tutmayı öğrettim, balığı alıp vermedim. kendiniz tadına varmalısınız ki bir projede balığı tutunca diğerlerinde hangi yemi nasıl kullanacağınızı bilir vaziyete gelin..