maximus4530 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu çok met ettiğiniz .party uzantılarından birini alın sonra üzerine belirttiginiz kalitede bir proje yapın sonra ilk sayfaya çıkarmayı deneyin üstün seo bilginizle sonra yine buraya tekrar gelip nekadar emek, nekadar zaman ve nekadar para harcadığınızı yazın.

Sonra eğer bıkmazda projenizle biryerlere gelirseniz belkide bizlere birşeyler öğretebilirsiniz. Bizde memnuniyetle bu söylediklerinizi uygularız.

Seo için önemi yok bu şeylerin diyenlerin hepsi yapılan iş tutmayınca kardeşim buna seo yapacaz şu kadar harcaman lazım derler seo da bir yerlere getiremeyincede ilk söyledikleri bahane uzantın kotü olur

Bodrum kelimesinde .party uzantısını ilk sayfaya çıkarın sonra birdaha görüşürüz.

Saygılarımla
Kolay gelsin.
Antrenör olmak için illa futbol oynamak gerekip gerekmediğiyle ilgili Mourinho'nun güzel bir sözü var:

'İyi jokey olmak için önce at mı olmak lazım?'

Türk milletinin genel hastalığı olsa gerek, sen şartlara uymazsan, şartlar sana uymalı gibi bir hissiyat var. Buraya birşey yazıyorsanız kanıtını da koyacaksınız. Oturduğunuz yerde bu olur, yok bunu beğenmedim bu olmaz muhabbeti yapacaksanız açarsınız bir blog, akşama kadar canınızın istediğini yazarsınız.

Üstün SEO bilgisine lüzum yok. Biraz yabancı dil ve IQ'nuzun ayakkabı numarasından büyük olması yetiyor bu tarz şeyleri öğrenmek için.

Size birşey öğretmek için bunca zaman ve para harcamama gerek yok çünkü şu kadar basit bir bilgiyi kaynağından elde edemeyecek çaptasınız.
Ha illa birşey öğretmeden gitme derseniz aşağıya Google'ın konuyla ilgili orjinal içeriğini paylaşıyorum. Şu forumda bu kadar basit birşeyi bile bilmeden gelip de elalemin konusunun altına yorum yazıp da, biri birşey der de gider biz de kendimiz biliyor gibi ortada ne satarızın peşinde küçük insanlar var çoğunlukta.

Search engines have kept relatively quiet on the topic and despite Google stating that one TLD does not have an advantage over another, this was over 2 years ago, and the cynics in all of us have to question whether what Google says, and what Google does, completely aligns.

For instance, your keywords might be 'SEO agency', but seoagency.com and seoagency.co.uk may be unavailable, and seoagency.biz or seoagency.name are less ideal as they’re less known, therefore less trusted, and make a lot less sense. A good alternative may be seoagency.marketing, which contains the keywords, makes more sense and is a domain with an extension that is untarnished in reputation.

Mesajı yazan kişinin konuyla ilgili 2014'te yazdığı bir yazı var.

Karalamasında (ki makale değerli birşeydir, herşeyde kullanıyoruz maalesef)

Alıntı
ben yeni uzantılara uzak olan bir yatırımcıyım şahsen uzantılar açıklandıktan sonra merak edip 1 tane bile yeni uzantı kaydetmediğimi belirtmek isterim.
Alıntı
Geçenlerde yeni uzantılardan süpriz bir satış haberi geldi coffee.club domaini yaklaşık $100,000 bedelle satıldı.
Alıntı
Türkiyede yeni uzantılara toplam 10,337 adet yatırım yapılmış bu rakam bence hiç küçümsenecek bir rakam değil keza bu sayı ile birlikte Dünya geneli ülkeler sıralamasında 21. sırada bulunuyoruz
Konuyla ilgili 2014 Kasım'da bilgisi olmadığını yazmış üye. Aradan 6 ay geçmiş ama hala bir gram ilerlememiş maalesef. Çünkü kimbilir neredeki haberi alıp takla attırıp iki tık daha alır mıyım derdinde.

Böyle insanların blog yazmalarını ben destekliyorum. En azından çamuru uzağa sıçratıyorlar ama gelip burada yazdıklarında komedi unsurundan başka birşey değiller.

Allah kimseye cahil cesareti vermesin deyip bitiyorum.

Uzantı SEO için önemli değildir. Anahtar kelimenizin aranma hacmine göre seçtiğiniz kelime içerikte yayınlanıyorsa zaten SEO'nun belli bir kısmını yapmışsınız demektir.
Aramadan gelen ziyaretçi de başlığınıza bakar öncelikle. Eğer özgün içerik girmekte ısrarcı olursanız çok kısa sürede Google bunu zaten ödüllendirecektir.

Üstteki mesaj sahibi gibi bu konuda muhattap alabileceğim kadar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanları engelliyorum. Şu saatten sonra bunları blogunda yeni birşey öğrenmiş gibi satabilir. Benden yana sorun yok. Sayıca epey varlar çünkü.