ObreuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komik olan şey bu yazıyla başlayıp diğer cümlelerinle devam ediyor. Sizin kendiniz yapmanız gereken işi bile kendi işim gibi görüp 4 gün işiniz görülsün diye tırmaladım. 200lira extra istedim diye selamı kestin. Vermem deseydin istemezdim zaten ama sen ne dedin hatırlıyormusun. "Abi ALLAH senden razı olsun kendi işin gibi uğraştın hallettin tüm işlerimi, posdan para dönsün göndereyim, şimdi bunun dinamik halini yapmaya başlayalım." Ha paranın arkasına düşmek için skypeden defalarca selam vermedim. Programında açık var onu düzelttim, sana onu gönderecektim. 1 ay kardeş hayırdır niye selam vermiyorsun yazdım. Neyse umrumda değilsin. Ben ALLAH'a havale etmeyi tercih ediyorum sizin gibi insanları.
Bu arada bu cümlem R10 kullanıcıları için bir uyarı niteliğinde olsun.
Tek selamı kestiği kişi ben değilim.
uzun zamandır freelancer olarak çalışmıyorum ama çalıştığım süre boyunca çok şey öğrendim ve burada biraz suçlu sensin hocam.. Babanın oğlu olsa da güvenmeyeceksin.. İşe başlamadan önce depozitonu alacaksın, işin ortalarında bir miktar daha isteyeceksin, iş bitiminde demo göstereceksin ve ücreti yatırdığında programı teslim edeceksin. Güncelleme istiyorsa fiyatı söyleyeceksin, ücret çok fazla değilse hepsini peşin alacaksın ondan sonra programı yazıp teslim edeceksin.

Senin çalışma şeklin yanlış, haliyle dolandırılmaya açık bir haldesin. Hırsızın hiç mi suçu yok? Vardır elbette o yüzden onu ifşa için konu açacaksın insanlara teşhir edeceksin, varsa elindeki delilleri ortaya koyacaksın, r10 dan atılmasını sağlayacaksın. Böylece diğer insanlara yardım etmiş olacaksın. Eğer susarsan bu iş olmaz. Bu işi dolandırıldıktan sonra yapacaktın.

Not: Konuyu açan arkadaşı suçlamıyorum. *********** v.s. demiyorum, sadece varsayıyorum böyle bir durum var (şahıs önemli değil), o zaman yazılımcı çalıştığı yöntemi gözden geçirmeli.