Cinan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum yapma şimdi. Tamam hep aynı şeyi söyleriz seo için uzantının pek önemi yok diye de şimdi .com ile .party i aynı kefeye koymak olmaz.

Bir büyüğüne söyle benim site bodrum party amca.

ne bodrum parti mi? google a yazar bodrum parti.

bu iyi tarafı tabi

ya da bodrumparti.com a gidecek.

ya yapmayın allah aşkına. bu uzantılar da nedir? yakında iloveyou, imissyou, pleasecanyoutakemephoto bla bla bla tarzı uzantılar da çıkaracaksınız bu tarz alımlar yaparak.

almayın abi, şu uzantıları bedava da olsa almayın. buna emek harcayacağınıza partibodrum.com u alın, ona harcayın.

10 harcayacagınıza 1 harcarsınız emin olun

bu tarz uzantılar para tuzağı, vakit kaybı.

.com .net .org .tv .biz .cc .co .us

şuan bunlar haricin de yatırım yapmayın

unuttugumuzantivarsa.kusurumabakmayin

Bahsettiğin şeylerin bir kısmında haklısın ama şu var; anahtar sözcük ya da jenerik ön isme göre bu dediğin değişir. Party uzantısı organizasyon için oldukça iyi bir uzantı. Kimse de evine dün internet bağlatmıyor. Şunu biz biliyoruz da ya insanlar olayı fazla popülist bir yaklaşım. Benim ailemde yaşça büyük insanların okey ya da tavla oynamak için bulup girdikleri sitelerin isimlerini bilsen sen ben aklımızda tutamayız. Bütün iş yaptığın şeyin hakkını vermek.
Aramadan gelen ziyaretçi önce başlığa bakar. Başlık ilgisini çekiyorsa tıklar. Bu işin yüzde 80'i budur. Kimse başlık ilgisini çekip de 'aman .party uzantılı sakın basmayayım' demez. Sen iyi bir organizasyon yaparsan, görsel materyallerini de iyi seçersen oraya ne yazarsan yaz ziyaretçi trafiğin olur. Kaldı ki artık herkes mobilden giriyor. Yani adam ayak üstü bodrum.party diye yazmaya da üşenmez.
emlakdunyasi.party diye site taıtırsan millet ne alaka der ama ben adamın bahsettiği domainler üzerinden konuşuyorum ve aldığı ön ada göre uzantı oldukça tamamlayıcı.