Paşam sektöre göre değişir. Şöyle Düşünelim.
1. Domaini kişisel olarak sevdim.
3. Domain, İstanbul da bar vs. işleten yerler için denk getirseniz. XXX Değeri olabilir.
8. Domain, tam turizm domaini. Örneğin Bulunduğum bölgede ( organizasyon için bir çok kişile görüşülüyor. Tur, dans, yazlı-kışlı gezi organizasyonu gibi.) yine XXX diyorum.
13. Domain, işte bu tam temizlik Şirketine özel. Bence en sağlam domain. Bir temizlik şirketi Düşünelim ve bu şirkette 10-15 temizlikçi düşünelim. Her hangi bir müşteri, şirkette olan temizlikçilerden bir tanesini sevdi ve arkadaşına önerdi. Kişi bu temizlikçi ile iletişime Geçmek için sitede arama yapabilir.
Ya da kişisel temizlik işlerine giden bay, bayan temizlikçilerin profilleri (tel, adres) gibi bilgilerin yer aldığı bir sistem. Değeri XXXX
tabi bunlar Şahsi fikirlerim.
Vallahi umarım dediğiniz gibi teklifler kısa zamanda gelir hazır ihtiyacımda var çok iyi olur ama gelen teklifler hep 50-80TL aralığında daha 100TL göremedim bile, bu kadara da satmam yeniler turşusunu kurarım daha iyi
Bu arada o bahsettiğiniz domainleri bende çok seviyorum ve alırkende ne heveslerle almıştım
1- sadeceistanbul.com için sadece istanbula özel haberler veya istanbul'un tanıtımı tarzında bir site düşünmüştüm özellikle adsense geliri için
3- istanbulgecesi.com için bir insanın istanbul'da geceleyin gidebileceği yerlere ait firma dizini yapmak istemiştim hatta içine temayı bile kurmuştum içerik girmekle uğraşamadım, 1-2 sene sonra tutarsada firmalardan reklam falan alırım diye düşünüyordum
8- dortmevsimorganizasyon.com vallahi bu domaini niye aldım bende bilmiyorum eşim tiyatrocu ve kendi ekibi için bir domain gerekiyordu sahnekapisi.com'u almıştım alırkende bunu görüp belki ileride organizasyon işi yapar diyipte almış olabilirim en ufak bir fikrim yok
13- temizlikciara.com bu domaindede iş ve işçi bulma sitelerinin temizlikçilere göre bir versiyonunu yaparım birisi evine temizlikçi falan arıyorsa buradan temizlikçileri görüp daha önce temizliğe gittiği kişilerin yorumlarına bakabilir ve istediği tarihte temizlikçi boş mu vs görüp o tarihe randevu alabilir diye düşünmüştüm, hatta belki 1-2 temizlik firması ile anlaşıp komisyon karşılığı işlere onların elemanlarını gönderirim demiştim
Ama ne yazık ki bu ve diğer burada bahsetmediğim 10 domain için iş yoğunluğundan bir türlü fırsat bulupta yazılım ve site geliştiremedim, bir de yazılımcı olduğum için hazır sistemleri de beğenmiyorum illa kendim yapıcam diye tutturunca domainler öylecene kaldı