Simdi söyle sorayim size mercedesmi yoksa opelmi?Iphone 6 kesinlikle tavsiye ederim bende bir zamanlar android kullanicisiydim ama iphone 4 basladim iphone 5 ve suan itibariyle iphone 6 kullaniyorum söyle söylüyeyim kullanma pratikligi olarak üstüne tanimiyorum ayrica yarin öbür gün satmaya karar verdiginizde bile degerini cok fazla kaybetmiyor.Gözünüz kapali hic düsünmeden alin derim..
Değer konusunda iphone üstüne yok. Kaybetmiyor değerini hala fiyatları 5s'in bile 2000 tl
Hocam Normalde İphone tek geçerim ama Samsung note 4 ü görene kadar hiç bir serisini sevmiyordum. Anladımki Note 4 yabana atılacak gibi telefon değil. Yakın olarak 3 arkadaşımda da Note 4 var. Görüp inceledim kendilerinin yorumlarını aldım memnunlar. Ama yine de
Benim edindiğim araştırma ve tecrübeler sonrasında 2 telefon arasında kesinlikle iphone6 plus alırım.
Sanada Tavsiyem bu yöndedir. Iphone al kafan rahat olsun.
Teşekkürler hocam öneriniz için
3 yıldan fazladır android kullanıyordum
En son s3 vardı şimdiiphıne 6
Andoridde gün geçtikçe performansfa gözle görünür bir düşüş oluyor yok format yok rom derken dalan filan bu iş tamaöen yazılımla alakalı iphone a bakıyorsun 4s de bile son sürüm sıkıntısız çalışıyor andoriide gümcelleme haberi çıklsın diye haber sitesi geziyorsun
Ha andoridin bir çokyönünü kesinlikle arııyorum
Eskiden cümleyi çok kurdum iphone a yeni bir özellik geldiğinde
E bu bizde çoktandır zaten var.
Bu konuda özgür olduğu için android bir yazılımcı gözüyle daha iyii ama bunun dezavantajlarıda var ne kadar ekmek o kadar ram.
Şimdi iphoneda veöncekilerde 1gb ram var kağıt üstünde note4 e göre üç katı ama pratikte öyle değil tabiki
Telefonu ilk aldığımda açık uygulamaları nasıl kapatacağımı öğrenmeye çalışırlen arkadaş iphone sa öyle bir dert yok dedi utandım
Artık telefon alırken donanım almıyorsun yazılım alıyorsun bunu bende göz önünde bulundur
Ve yine tekrarlıyorum biri elma biri armut kıyaslamaktaki tek varacağın nokta ikiside meyve yani ikiside telefon
ram konusu ios ram yemiyor 1 gb bile yetiyor yani.
iphone gene önde
6 plus kullaniyorum ama hic memnun degilim. Verdik bi kere para aldik. Artik kullanacagiz. Ilk defa Apple urunu kullaniyorum. Ve benim icin cok sacma seyleri var. Bataryanin cikmamasi sacma sapan bi sey mesela. Kapali kaynak kod. Hersey gizli. Muzik atmak bile bi bela. Ciddi diyorum cok kisitlamasi var Android'e gore. Tasarimi da odun gibi bence. Tasarimini bile sevmedim telefonun ne yalan soyleyeyim...
Uygulamalarin Androiddeki halleri de genelde daha guzel geliyor bana. Kullaniyorum ama telefonu kimseye tavsiye etmem. Apple'a karsi antipatim olustu. Belki cok tarafli yorum yapiyorumdur ama nefret ediyorum
valla şaşırdım

yorumunuzu dikkate alacağım
Samsung kullanan biri olarak samsung tavsiye de etmem almam da bir daha
bakalım bende s3 kullanıyorum sıradakı ne olacak
Sony z3 tavsiye ederim. Kamera mükemmel, hız Mükemmel, İşlemcisi Çok iyi
Şuanda piyasada z3 üzerine telefon yok diyorum.
Birde su geçirmezliği
z3 hiç düşünmedim düşünmüyorum da yorumunuz için teşekkürler hocam