MasterUnion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 saniye 2000 milisaniye yapıyor hocam, 2 gramın 2000 miligram olması gibi. mili = 1/1000

Şuanda 450 ms yapabiliyorum. Yani 0.45 saniye, bence gayet iyi bir skor. Gün geçtikçe, domainler düştükçe algoritmamı değiştiriyorum, test için akşamı beklemem gerekiyor tabii orası üzücü.
Şuanda bireysel yapanlarla aynı hızdayım o zaman, ama şuan bile firmalardan çok daha yavaşım. Ama şöyle de bir durum var, benim şansım da var Snapnames'e karşı bile. Benim yapacağım istek domainin düşmesi ve backorder firmasının isteği arasına girebilirse, domain bana kalabilir.
Yani onlar 0.1 saniyede yakalıyor aşağı yukarı tahminime göre,
0.1 saniye = 10 birim
0.45 saniye = 45 birim
diye hesaplarsak, domain düştükten 5 birim sonra benim 45 birim olan zamanım, onların 10 birimi gelmeden araya girebilir.
Yani abc.com gibi bir domaini bile yakalayabiliyorum gibi oluyor bu durumda, tabiki teorik olarak. Ama zaten böyle bir tane domain yakalasam bana yeter ehehe

Dipnot: Yukarıdaki mesajdaki 165 ms yoğun olmayan bir zamanda denendiği için öyle, şuan aldığım değer 450 ms civarı.
Açıkçası konu hakkında araştırma yapan birini görmek güzel. Siz tespitinizi yapın yarın bir gün kısmetin ne olacağı belli olmaz.