Herkese Merhabalar, İnternetten para kazananların yeni pazarı Youtube ve ben de Youtube konusunda deneyimlerimi paylaşmak istedim. Uzun bir yazı oldu, aklıma geldikçe her şeyden bahsetmeye çalıştım.

Yazının tamamını okumak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

Bu yazım da;
Youtube ile para kazanmanın en kolay yollarını düşüneceğim.
Youtube’dan para kazanmak için stratejiler geliştireceğim.
Youtube videolarımızı nasıl organize edeceğimizi ve nasıl videolar paylaşmamız gerektiği hakkında fikirler sunacağım.
Youtube videolarımızın izlenme sayısını arttırmak için Seo çalışmalarının nasıl olması gerektiğiyle ilgili bilgiler vereceğim.

Youtube Video Kanalı Açmanın Faydaları

İnternetten evinizde oturarak çok fazla fiziksel zahmete girmeden para kazanmanın en eğlenceli yollarından biride Youtube Kanalı açarak para kazanmaktır. Eğer video izlemeyi seven biriyseniz bu iş tam size göre. Tüm gün boyunca internet üzerinde Türkçe ve yabancı kaynaklardan videolar izleyeceksiniz, beğendiğiniz videoları ise Youtube Kanalınıza yükleyeceksiniz.

Bu işte ihtiyacınız olanlar sadece bir bilgisayar, internet bağlantısı, siz ve biraz zaman…

Eğer videoları kendiniz yükleyip bir blog sayfanızda paylaşıyor olsaydınız aşırı yüksek rekabette internette kaybolma ihtimalinizi göze alırsak uğraştığınız videonun hiç izlenmeme ihtimali çok yüksekti. Fakat youtube farklı optimizasyonlar ile kullanıcılara en uygun videoları sunduğu için doğru stratejiler ile insanlara videolarınızı izletebilme ihtimaliniz çok ve çok yüksektir.