Arkadaşlar bugün Godaddy hesabıma bakıyordumda bir kaç tane domain dikkatimi çekti, bir ara ya arkadaş ısrarı ya da aklıma bir şeyler gelip almışım ama öylecene duruyorlar ve temizlemek istiyorum bunlardan sizce para eden var mı? Varsa tahminen ne kadar eder? Ya da projeye dönüştürülse para getirebilecek en azından isim yapabilecek bir tane var mı? Varsa hangi projeleri önerirsiniz... Ona göre ya açık arttırmaya çıkartıcam ya fırsat buluncu proje yapıcam ya da öylesine bırakıcam belki ileride lazım olur diye...

1- sadeceistanbul.com
2- quickistanbul.com
3- istanbulgecesi.com
4- kolaydizi.com
5- dizisine.com
6- dizimiki.com
7- engeltanimam.com
8- dortmevsimorganizasyon.com
9- markabee.com
10- giyoni.com
11- sapkachi.com
12- corapchi.com
13- temizlikciara.com
14- cilginkemikler.com

Düzenleme 1:
Bu arada bu domainlerden herhangi birisinde(giyoni.com favorimdir) özellikle e-ticaret konusunda ortak proje yapmak isteyen olursa o da kabulum... Yazılımcı olduğum ve elimde alt yapısı çoğu ünlü/marka e-ticaret sisteminden daha iyi durumda olan kendi geliştirdiğim bir e-ticaret sistemi olduğu için host, e-ticaret sistemi, domain ve iş yükü olarak yardımcı olabilirim... Tek yapamayacağım son zamanlarda pek maddi durumum olmadığı için maddi destek olmak olur

Düzenleme 2:
Arkadaşlar ne olur bana domainlerin fiyatlarını sormayın çünkü gerçekten ederleri nedir bende bilmiyorum ve en ufak bir fikrim yok, az çok siz zaten tahmin ediyorsunuzdur teklifiniz varsa bana pm olarak gönderin değerlendirmeye alayım...

Düzenleme 3:
Arkadaşlar eğer grup halinde 1 taneden fazla domain ile ilgileniyorsanız lütfen her birisi için tekliflerinizi ayrı ayrı yazın ki başkalarının verdiği tekliflerle kıyaslama imkanımız olsun...