isober adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Afedersiniz ama özrünüz kabahatinizden beter.

Öncelikle olarak herkes kafasına göre birşeyler söylemiş kimine katılırım kimine katılmam.

1. Sitenizden çıkan link sizi etkilemez/ etkiler. Bu çıkışınıza çıktığınız sitenin kalitesine, içeriğine ve sizin sitenizin içeriğine göre değişir. Şimdi bilmeden link çıkışı hit düşürür diyenlere aldanmayın link çıkışı hitte arttırır doğru olan şekilde.

2. olarak sizin hatanız.. Adsenseden para gelsin seo yaptırıcam demeniz. Seo nedir önce bunu öğrenin...

Şunu düşünün: bir adam sizin kelimelerinizi güçlendirebiliyorsa bunun için sizden para almaz gider günde 100k hit alacağı ayda 30-40 bin kazanacağı onlarca site yapar.... Sizlemi uğraşacak sizin 100 tl nizemi kaldı? Bunları düşünün.

Seo bilgisi demek googlenin 200 küsür algoritmasını bilmekle eş anlamlıdırki varsa öyle biri 5 kelime veriyim o kelimelerde kendi sitesini 1 yapsın ben o arkadaşa 200 bin tl ödeyeceğim.

Çok fazla yanlış yapılan site işlemleri sitenizi çöpe döndürür ve yerleşim yerleri tamamen dolmadan çöplük alanları imara açılmaz saygılarımla.
seo derken aslında demek istediğim haber sitelerinden veya kaliteli sitelerden tanıtım yazısı. Asla link almam veya seo yaptırmam. Seo derken demek istediğimi anlamışsındır yok bilmem kaç whois backlink yok p584 sitelerden link satışı falan. Benim aslında seo diye bahsettiğim tanıtım yazısı idir. Onun haricinde hiç bir yöntem kullanmayı düşünmüyorum.