Böyle üsluptaki birisiyle kesinlikle tartışmam, sana bu hayal dünyasıyla kolay gelsin.
Kardeş yok öyle gönül koyup gitmek. Uslubumda birşey yok. Damarına basılan herkesin yazabileceği şeyler. Benim derdim Türk milletine genel olarak veya buradaki webmasterlara genel olarak emek hırsızı denmesidir. Burada işini hakkıyla yapan işini yaparken bilgisayar başında avucunun içi şapır şapır terleyen birçok arkadaş var. Bunların tümüne bir çırpıda hırsız denilemez. Ha vardır yapan orası ayrı. Yarın birgün vazgeçer diye umalım, dua edelim.
Ama sen benim bu konuda -belki aşırı tamam ama- hassaslaştığımı görerek ilk mesajdakileri tekrarlayıp beni üzmeyi amaçlarsan bende aynı yola başvururum.
Sen hiçbirşey kopyalamadınmı bir yerden veya arkadaşlarına anlattığın fıkralar veya ne bileyim haberler, çeşitli bilgiler, tasarımlarında esinlediğin resimler bunlara hep kaynak gösterdinmi. Hayır. İnternet işine girdiğinde işini iyi yapıyorsan kopyalanma ihtimalin kopyalanmama ihtimalinden oldukça fazla.
Ancak birinin yaptığı bir işi kopyalayıp kaynak göstererek veya göstermeyerek onu ekmeğinden ediyorsan buna ne kul razı olur ne de Allah.
Ayrıca insanların üslubuyla alçak görmek hangi uslüba sığar orasıda ayrı.
Neyse...
Gönül yıktıysak affola ancak yazdıklarına ve diğer arkadaşların yazdıklarına halen üzülüyorum buda bilinsin.