ZaferUstun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her konuda sizin yorumlarınızı görüyorum artık dayanamadım. Kardeşim a partisi veya b partisi iktidara gelebilir. Savunduğun bir görüş de olabilir ama el insaf be. Bir ton vergi ödeniyor bu ülkede ama bu halk hizmet alamıyor. Bir ülkede sağlık nasıl para ile olur ? Daha çok vergi daha kaliteli hizmet diyorsunuz ama ben bir kalite göremiyorum. Ben devlet hastanesine gittiğim de insanlar rezil durumda oluyorlar. Devlet dairesine gittiğinde aynı şekilde. Ama siz hala savunduğunuz görüşün her şeyini doğru buluyorsunuz. Hep yanlış yapıyorlar demiyorum ama sizlerde şu yanlışları görün. Biraz sorgulayın.

Hata varsa kusura bakmayın.
Savunsam da savunmasam da baktım laf ediyorlar bende bari nasıl görüyorlarsa öyle görüneyim istedim. Ben kimseyi savunmuyorum ancak gerçekten siyasi konular veyahut yorumlar bıktırdı. Bir konu açılınca fırsattan istifade herkes üşüşüyor. E o halde birileri devamlı kin kusuyorsa savunulması da gayet olağan bir davranış değil mi. Demokrasi var mı yok mu bir karar verin? Varsa o halde kimse kimseyi eleştirmesin kınamasın, halkı aptal yerine koymaktan vazgeçin, halka tepeden bakmayı bırakın. Demokrasi yok diyorsanız ama demokrasi lafının arkasından işinize gelmeyenleri susturma yoluna gidiyorsanız bekleyin ve olacakları izleyin.