yapma hocam bu kadar dar düşünceli olma. Youtube'da Türkler para kazanmadan önceki haline bak birde şimdiki haline bak. Aynı videodan onlarca var. Bunları yapanlar yabancılar mı ? Dizilab.com bak anında kopya siteleri çıktı. Kim açtı bu siteleri yabancılar mı ? Hadi interneti boşver çevrene bak herkes birbirinden bir şeyler koparmaya çalışmıyor mu ? Ülkenin %90 müslüman olup da kızlara yicekmiş gibi bakan bizim milletimiz değil mi ?
Benim kadar dar olunmasa bile senin kadar da geniş düşünceli olunmamalı. Arkadaşım bana ne youtube'daki videodan, ordaki resimden, burdaki yazıdan. Adam gitsin kimse ona söylesin, kimse onlar onlara söylesin. O adam videosunu kopyalamışta kaynak göstermemişte ne bileyim acun almışta Türkler hırsız olmuş. Sen kimsin Türkleri değerlendiriyorsun.
Bence geniş düşünmemek lazım. Unutma sende bir Türksün; belkide değilsin bilmiyorum, ama Türksen Türklüğüne laf ettirme.
Ayrıca madem lafı açıldı bişey daha söyleyim. Herkes kendine Türk herkes kendine Müslüman diyebilir. Ama millet her Türkü Türk, Allah ta her müslümanı Kul kabul etmez.