Sizden yedek isteyen herkese aynı cevabı veriyorsunuz. Eğer yedekleme sisteminizde bir sorun varsa bunu gideriniz ki müşterileriniz size güvenip yedek almayı ihmal etmesinler. Kaldı ki 4 gb siteyi her dakika bilgisayarıma nasıl yedekleyebilirim? Oysa siz bunu rahatlıkla yapabilirsiniz.
İşlem yaparken sorun yaşamadım, kendi halinde siteye virüs bulaştı, bunu temizledim. Yedek tarihlerini bile göremeyen server sahibisiniz, bu bile buradaki arkadaşlar için yeterli olacaktır. En azından sizinle çalışmayı düşünenler, boş server odası kamera görüntüleri yerine daha doğru bir şekilde size gelirler. Ya da gelmezler işte bu onların tercihine kalmış.
Bunları geçtim 2 gün boyunca bir destek talebine cevap vermemek ne demek

Yapamıyorsanız, yapamıyoruz dersiniz kapatırsınız destek talebini. İnsanlar sizden bir beklenti içine girmezler. Bunu da diyemiyor, müşteriyi yedeksiz bir şekilde dımdızlak bırakıyorsunuz. Sizden ricam, yedekleme işinden anlayan insanlar istihdam etmeniz. Edecek gücünüz yoksa bu istihdamın size olan mali yükümlülüğünü ben üstleneceğim. Lakin insanları mağdur etmeyin, gözünüzü seveyim.
Herşeyi kendinize göre yorumluyorsunuz
Her hafta 15 bine yakın sitenin yedeğini alıyoruz local ağımız da bulunan backup sunucumuza.
Normal şartlar da yedek tarihlerini görebilmekteyiz sadece şuan problem mevcut.Herkese aynı şeyi söylediğimiz de yok bizdeki hizmeti sonbulmuş yeni firmada sorun yaşayıp bizdeki yedekleri ile devam eden müşterimiz de oldu.
İsterseniz 10gb dosyanız olsun yedek alması 1-2 dk geçmez yedeği bilgisayarınıza indirmenize de gerek yok ftp de durabilir.Zor gelmeyip yedek alsaydınız bizden yedek talep etmek zorunda kalmazdınız.
Hayali yedekleme servisimiz bulunmuyor bazı firmalar gibi yedekler sadece bizden kaynaklı sorunlar için tutuluyor demiyoruz talep doğrultusunda elimizdeki tüm yedekleri müşterilerimizle paylaşıyoruz sizle olduğu gibi.
Ayrıca sitenize ait 24/04/2015 tarihine ait yedeği mevcut.