Ozkula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backup sunucusun da problem olduğu için yedek tarihleri gözükmemekte arkadaşlar üzerinde halen çalışma yapılmakta.

Size bir yedek iletildi.

İşlem yaparken yedek alıp yaparsanız bizim aldığımız yedeğe ihtiyaç duymazdınız.

Zira size verilen yedek hatalı da olabilir yedek yeni alınmışta olabilir.

Bizden kaynaklı bir yedek ihtiyacınız bulunmamakta.
Sizden yedek isteyen herkese aynı cevabı veriyorsunuz. Eğer yedekleme sisteminizde bir sorun varsa bunu gideriniz ki müşterileriniz size güvenip yedek almayı ihmal etmesinler. Kaldı ki 4 gb siteyi her dakika bilgisayarıma nasıl yedekleyebilirim? Oysa siz bunu rahatlıkla yapabilirsiniz.

İşlem yaparken sorun yaşamadım, kendi halinde siteye virüs bulaştı, bunu temizledim. Yedek tarihlerini bile göremeyen server sahibisiniz, bu bile buradaki arkadaşlar için yeterli olacaktır. En azından sizinle çalışmayı düşünenler, boş server odası kamera görüntüleri yerine daha doğru bir şekilde size gelirler. Ya da gelmezler işte bu onların tercihine kalmış.

Bunları geçtim 2 gün boyunca bir destek talebine cevap vermemek ne demek Yapamıyorsanız, yapamıyoruz dersiniz kapatırsınız destek talebini. İnsanlar sizden bir beklenti içine girmezler. Bunu da diyemiyor, müşteriyi yedeksiz bir şekilde dımdızlak bırakıyorsunuz. Sizden ricam, yedekleme işinden anlayan insanlar istihdam etmeniz. Edecek gücünüz yoksa bu istihdamın size olan mali yükümlülüğünü ben üstleneceğim. Lakin insanları mağdur etmeyin, gözünüzü seveyim.