Bi' an aynı videonun istanbulda çekildiğini aklımda canlandırdım da Allahtan kısa sürdü, geçti hemen..
Biz Türk'ler spamcıyız diyemeyiz, spam yapan birkaç Türk var diyebiliriz anca. Daha doğrusu siz istediğinizi dersiniz de ben anca buna katılırım
Ha illa sizin dediğiniz gibi diyeceksek de size spam yapan en az 15 tane kürt, 3-5 tane de alevi tanıdık gösterebilirim. Özerklikten girer göktürklerden çıkarız..
Ama özünde haklısınız interneti gerçekten çöp haline çeviren, acilen zekasını farklı platformlarda kullanması gereken belli bir kesim insan var. Örneğin şu twittercılar. Twitter'dan soğuttular beni. 150 liraya TT yapıyor adam. 10 kişiyi TT yapsa bir gün twitter'a giremez hale geliyosun zaten. Hayır siteye tecavüz ediceksin madem hakkını ver 500-600 lira iste 150 nedir, aç mısın?
Millet yurt dışında 10k takipçiye 49 $ dan tek tweet reklam yapıyor, sen nerdeyse yüzbin kişinin göreceği en değerli yere 150 liraya reklam alıyosun?! İlginç..
Youtube konusuna hiç girmeyelim. Youtube'dan adam akıllı para kazananların büyük kısmı spamcı zaten.