yabancı sitelere bakıyorum adam kendi yazdığı makaleden bile şu bilginin benzeri şurada yazıyor bakabilirsiniz diye link veriyor. hatta %50'si aldığı resimin altına bile resimi şuradan aldım diye kaynak gösteriyor. bizde bırak link vermeyi bide makaleyi botla koplayıp hemen indexletmeye çalışıyorlar.

youtube işine girdim, videolarımı yayınlayan haber sitelerine bakıyorum. introyu silen mi dersin, video köşesine eklediğim yazıyı sansürleyen mi dersin, site adını verdiğim yerde sesimi kısan mı dersin her türlü halt var. bide hiç youtube videosu linkini verirler mi, webtv'ye atıyorlar. yabancı haber sitelerinin videolarına bakıyorum her haber sitesi orjinal youtube videosu linkini olduğu gibi vermiş.

tv kanallarında bile böyle, acuna bakıyorum oynat bakalım programında videoları yayınlıyor, köşede ki youtube kanal isimlerini sansürlüyor. üstelik bu videoların lisansını iznini falan aldığını da sanmıyorum. yabancı tv kanalları 150-200$ arasında ücret verip izinli bir şekilde yayınlıyor. LAHWF kanalından biliyorum, bu şakayı 8 tv kanalına parayla satmış. acun bey direk alıyor lahwf yazısını da sansürlüyor.

siteyi satışa koyuyorum, pm isteyen herkes hemen sektörde bana rakip oluyor yada siteyi kopyalıyor. %90'ı kategori çalmak için pm istiyor. sorun oluyor site adını yazıyorum, işsizin biri geliyor siteye saldırı yapıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ftfzMOJuhII