Günlük hayatımda bir öğrenciyim ve bu sene sınava çalışıyorum.Bu sınav için örgün öğretimden açık öğretime geçtim.Ancak her şey gayet güzel hoş 3.aydan itibaren salmaya başladım ve YGS'ye 2 ay kala kitaba adam gibi 1 kere bile bakmayarak ve YGS'den 1 hafta bile önce çalışmayarak YGS'ye girdim.YGS'de 308 alarak 108K oldum ancak hedefim için çok az.Ve YGS'den sonra bu sene ümidimi keserek sadece LYS Mat çalışıyorum.
Asıl sorunum ders çalışırken LOL denen oyunun ne kadar gereksiz, onca zaman kaybı ve veletlerin anneleri ve babaların bir hiçe sayarak küfür edilen bir oyun bildigim halde hala oynama isteği geliyor.Akşamleyin o istek bir geliyor taa ki ders isteğim kaybolana dek.
Kendimin o oyun yüzünden YGSde daha iyi yapılabilecek bir puan varken ve hedefime yakın olmak varken hala oynamak benim salak oldugumu göstermekten başka hiçbir şey değil.
LOL denen oyunda dikkatimi çeken en önemli şey ise, ADC alıp farm yaparak sanki üzerimdeki stresi azaltması.
Ayrıca kendimde dikkat eksikliği var.3-4 ay önce psikolog bana bir antidepresan verdi ancak ben 1 veya 2 kez kullandım.Kullanmamamın en önemli nedeni sözde uyku getirmesi.
Sizden ricam en azından benden çok daha deneyimli insanların benim ne yapmam gerektiği, LOL denen oyunla nasıl başa çıkmam gerektiğini ve hedeflerime nasıl ulaşmam gerektiği hakkında yorumlar yapmanızdır.
imla ve yazım yanlışlarım var ise affola.