project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hala almanya diyenler var.Günde 5 euroya temizliğe giden akrabam olmazsa inanacagım çok iyi bir ülke olduğuna.Orta doğu olmazsa bu bira içen tomas mülllerler aç.Gelmişler burda almanyayı savunuyor.Fransada ki çalışma saatlerinin yükseldiğinden kimsenin bahsettiği yok.2000 lerdeki avrupa birliği propagandası bu nesile eziyettir.Dünyanın en büyük silah ihracatını yapan isveç değilmiş gibi.Sözde çok demokrasi yanlıları ya Üretim çine kayıyor.Avrupa birliği yaşlanıyor.Bütün olay bu.Ekonomileri berbat avro politikası yüzünden çıkış arıyorlar.Bütün dünya almanların d....nı yesin diyecekler az kaldı
Valla hocam avrupanın sizin bahsettiğiniz ile alakası yok. Çok basit örnek vereyim sizin örneğiniz üzerinden. Burada günlük temizlik parası olmaz. Saat başı çalışma ücreti alırlar. Temizlikçi çağırsanız bile saat başı ücret alır. Eksik olarak bildiğiniz şey günlük değil SAATLİK 5 EURO alıyordur. Arayın sorun teyit edelim. Fransa'daki çalışma saatlerinin yüksek olmasına imkan yok. Avrupa'da suçtur. Pazar günleri bile 200 metrekare'den büyük yerlerin açık olması yasaktır.(yiyecek, cafe, restaurant hariç). Silah ihracatını onlar yapıyor ama Türkiye gibi ülkeler kaçakçılığını yapıyor. Üretim ben kendimi bildim bileli Çin'de yapılıyor zaten. Ek olarak avrupaya gelen çin malları ile Türkiye'ye gelen çin malları aynı değil. Ekonomileri de berbat değil, onların ekonomilerini kötü yapanlar tamamen Türkler. O kadar çok işssizlik parası, beleş para diye yırtınan Türk var ki aklınız durur. Çocuk parası almak için 10 tane çocuk yapanları söylemiyorum bile.

Kısacası yaşamadığınız görmediğiniz yerler hakkında sağdan soldan duyduklarınız ile yorum yapıyorsunuz. Bu forumda Almanya'da yaşayanlar var onlar da teyit edeceklerdir dediklerimi.