beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
name.com gibi firmalardan hızlı alım teknikleri ile önceden kartınızı tanıtarak düşüş saatindeki domaini 1 saniyede yakalayabilirsiniz. ki domain işe yarar birşeyse backorder yapılmıştır

siz 3 saniyenin altında oldugunuzu düşünüyorsunuz ancak muhtemelen o domaini sizden başka sorgulayan yoktur. amacım dalga geçmek değil backorder diye bir icat var mili saniyelerde domainleri yakalayabilirsiniz. yani siz 1 saniye 3 saniye derdinde iken emin olun o domaini sadece sizin kovalıyor olma ihtimaliniz çok çok yüksek.
Hızlı alım tekniği dediğiniz spamlamaksa servisler sizi hemen banlıyor. Başka yöntemler bulmanız lazım. Snapnames'le zaten yarışamam, dün domaini 0.1 saniyede yakaladı bir servis. Çok güzel bir jenerik domaini kaçırdım. Yani ya kendi firmanız olucak, yada Snap'ten alıcaksınız, diğer türlü 2 saniye çok uzun bir zaman değil. Tabi daha çok geliştirilmesi lazım yazdığım sistemin. 1 saniye olsa bana yeter de artar. Elle yakalamaktan her türlü kat kat daha iyi.
Ayrıca sadece kredi kartı işlemi bile 5 saniye kadar sürüyor, kartla beni geçmeniz imkansız.