Abraxas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak bir detayi kaciriyosunuz dolandiran kisi sercan akçiçekmiş nun emniyette dosyasi kabarik dostum. Sana bisey olmaz korkma onun hanesine +1 daha eklendi.
hocam ama iste emin degilim kisiden kisi bana verdigi nolardan arayinca sercan akcicek demisti ama hatlar kimin ustune kayitli bilmiyorum hatta adresini vermisti yiyosa gel felan diye parami geri vdrmeyince ama ben ustune dusmedim diger verdigi noyu aradim annesi cikti 250 lira bana oglunun hesabi uzerinden gonderdi yani dekontu cikardim bugun bankaya gidip sercan akcicek yaziyor ben karti bu adamin kullandigini nasil ispat ederim sonucta benim uyeligimden cekim yapilmis ama urun iptal edilip geri iadesi karta yapilmis dava acan adamla konustum kamu davasi diyor yapan bulunsun

SelcukSonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşı korkutmayalım öğrenci adam. Derslerine yoğunlaşamaz. Ağır bir durum söz konusu olsa ağır ceza mahkemesinde yargılanırdı. Sen içini ferah tut.
Yersem kac sene ne yerim abi asliye ceza
WWW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahkeme yerini degistirebilirsiniz. Bulundugunuz ildeki adliyeye gidip danismaya sorun sizi yonlendirirler.

Ogrenci oldugunuzdan dolayi mahkemenin oldugu ile gidemeyeceginizi, mahkemeye bulundugunuz ilde katilabileceginizi soyleyin. Dilekce yazarsiniz ve mahkemeye bulundugunuz ilde cikarsiniz.

+Iciniz rahat olsun dolandirici olan adamlara o kadar kanit varken bir sey yapmiyorlar, siz masumsunuz elinizde ki delilleri (skype konusmasi demissiniz print alin ve ayrica a4 e renkli cikarttirin, sanal kart icin de bankadan veya internet subesinden dekont alin) mahkemeye sunun.
abi bana gonderdigi paranin dekontunu cikarttim o konusmalarda hazir aama uyeligimden karti benim kullanmadigimi ispat etmem gerekecek herhalde cunku uyelik benim adimaa kullaniliyor kart birde mahkeme yerini degistirirlermi kesin durusma eylul ayinda okul yok derler mi bu tarihte felan diye okudugum il olmasi sart mi ikamet ettigim il olmaz mi bir 2-3 tane avukata gittim 4 bin liradan asagi inmediler avukatsizmi katilayim biraz aciklarmisiniz ? Kendimi nasil savunurum 4 5 bin butcemin cok cok fazlasi veremem ogrenciyim aylik 150 lira harclikla gecinen biriyim baba memur 4 cocuk 3unu okutuyor maddi imkanim