Hocam Türkiye'de hangi işçi 40/6 saat çalışıyor günde? Oradaki adam o maaşına göre 1 küsür euro veriyor, burada maaş daha az ama o paraya göre 4 küsür veriyor, nasıl bir karşılaştırma euroya çevirip karşılaştırmak, euroyla mı maaş alıyoruz biz?
Zaman zaman internete girmekte zorlanıyor arkadaşın, burada 1 gün elektrik gidiyor nedenini bilmiyoruz. Memnun değilse gelsin buraya arkadaşın, ama ben istesem de oraya gidemiyorum
Abicim cidden cevap vermek istemiyorum ama arabanın nesi ucuz, araba fiyatı kadar ötv ödeniyor, sen hakkaten euro ile maaş aldığımızı sanıyorsun diye düşünüyorum yurt dışında yaşıyorsan profilinde belirttiğin gibi.
Son dediğine katılıyorum, her ülkede yaşamak çetindir, ne kadar iyi şartlar da sağlansa tabiki insanlar memnun olmaz, ama daha fazlasını istediğinden, bu onlardakinin bizden çok daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez. Orada çalışana köstek olacak bir sistem olduğunu düşünmüyorum en azından, ama burada onlarca örneği rahatlıkla bulunabilir, ilk aklıma gelen emekli adam çalışmaya devam etmek istese ekstra para ödüyor,
yurt dışında bu var mı veya bir şirket sahibi Merkel'i eleştirdi diye vatan haini ilan ediliyor mu veya vergi memurlarıyla basılıyor mu?
Konu sahibi arkadaş eur'u tl'ye dönüştürmiş bende o yüzden dönüştürdüm,
Araba konusunda almanyada araba ucuz sigorta pahalı demek istedim.
Türkiyede normal şartlarda haftalık çalışma saati 45 saattir.
İyiki 1 gün elektrik gittide dilinize sakız oldu...
Son söylediğiniz, Türkiyede iktidarın eleştiri kabul edemez bir yapıda olması ve biz ne yaparsak en iyisini yaparız mantığında olmasından kaynaklanıyor, Türk halkı sert yöneticileri seviyor ve bu şekilde yönetiliyor...