abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek verdim sadece her şey ucuz olacak diye bir kaide yoktur. Afrika'ya bakalım Hindistan'a bakalım neden bizden zengin ülkelerle kıyaslama yapıyorsunuz o halde? İnsanlar sokaklarda çöp topluyor kimse çıkıp bu çağda bu ne hal diye söylenmiyor, herkes üstüne bakıyor altına bakan yoktur. Bir taraftan pahalı diye ağlayalım diğer taraftan 2 milyara cep telefonu alalım Adidas marka giyinelim. Çözüm söyleyen yok çözüm bulmak için sorunu soranda yoktur hemen siyasete dönüştürelim sanki 100 senedir başımızda bu hükümet var. Siz nedenlerini yazın kendinizce çözümlerinizi de yazın bakalım bir görelim, şu pahalı bu pahalı demekle yürümez bu işler. 70 milyonun 70 milyonu ağlıyor ama çözüme dönük bir şey yapanda yoktur, insanlara bakıyorum kendilerini kurtarmaktan bile acizler ama ülkeyi kurtarmaya çalışıyorlar lafta. Yukarıda bir arkadaş yazmış insan kalitesi düşük diye maalesef istemeyerek bu söze katılıyorum halk bilinçli değil üretken çalışkan değil. Suçlu aramak yerine herkes kendine bakmalı, hak ediyorsak beraber hak ediyoruz ben hak ediyorum başkası değil.
Hindistana bakın dünyada en hızlı büyüyen ülkelerden birisi.Yazılımda dünyada 1 numaralar.Bakın sizin dediğiniz ülkeyle kıyasladım onlardan bile geriyiz.Ben çözüm yazsam ne değişecek sanki ? Bu arada kıyaslamayı ben yapmadım siz yaptınız.